Ay kızlar yardım döllenme olabilir mi?

Esrayilmaz46

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
162
25
21
Merhabalar kızlar ben planlı olarak yumurtalama gününde öncesi ve sonrasında ilişki yaşadım ilişkiden 3 gün sonra pembe akıntı geldi bu ne olabilir ve iki gündür kaşık ağrım var ilişkinin üstünden 7 gün geçti

Yumurtlama dönemlerinde bazen kanama olabiliyor. Ya da ilişki esnasında tahriş ettiyseniz minik kanama oluşmuş olabilir

Bazen 2/3 günde sürebilir az az veya dediğim gibi tahriş olmuş olabilir
IMG_20241130_210934_094.jpg
kizlar adete 6 gün kala ovulasyon testim pik çok şaşkınım

Bilmiyorum olabilir ama yumurtlama kanaması tamamen bitmişti eminim yani yerleşme kanaması da bu kadar erken olur mu bilemiyorum kafam çok karışık
Daha erken bunun için sanmıyorum canım regli günü gelmezsemişdi test yaparsın inşalalh pozitifi görürsün

Merhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi mi

Merhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi mi
Valla çatlatma iğnesi vs süreçlerini hiç bilmiyorum canım ne desem yalan olur

Çatlatma iğnesinin etkisi bu kadar fazla olmaz bende yaptırdım geçen sene 6 çıkmıştı değerim iğnenin etkisi yani değere bakılırsa hamilesin hayırlı olsun canım

X