• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay bana bir yardim :(

Tugbatug

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
163
208
103
30
Selamun Aleykum canlar,
ay bana bir yardim. Simdi benim durumum bir çoğumuzun durumu gibi. En son adetim 04 subat. Bu ay Adetim sekiz gun gecikti. Dort gun gecikmeden sonra test yaptim baya net bir negatifti. Kasiklarda agri basta agri goguslerde hafif yanma (ama oyle herkesin anlatmasi gibi degil cok hafif bazen hissediyorum onuda). Uyku hali zaten vardi ama karinda agri baya cok ve surekli olan birsey. Mide bulantisi dogru duzgun yasamadim ama hafif kalkma var.
simdi canlar bana bir nasihat verin sizce hamilemiyimdir ? Hamileysem dort gun sonra niye negatif testledim . Basindan boyle birsey gecen varmi lutfen bir yardim pliz

Sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili yaptır tam emin ol bence

Sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili yaptır tam emin ol bence

Almanyada yasiyorum oyle hastaneye gidip kan tahlili ver3miyorsun keyfine göre doktora sevk ediyorlar ama acikcasi her ay doktora gitmektende yoruldum :( onlarda benle dalga gecekler gayri xD

Ay cnm kaç kere başıma geldi hep fıs çıkdı:KK66: yokdur bnce ümitlenme bi kaç güne olursn testte çıkmadıysa:KK43: umarım gönlünce olur cnm

Herkezde bunu diyorum ama benim bir kere bir hafta gecikti. Bende sağlık ocağına gittim kan idrar verdim.o akşam adet oldum. Ertesi gün dedimki doktora ben adet oldum ama yinede bir bakın dedim.baktı idrar yolu enfeksiyonu var dedi.oda geciktirir mis.kaşık agrisinada neden olur.yapacak bisey yok işleri bu.gecikti adetin diyeceksin yapacaklar tahlili.

Kesin idrar yoludur. . Oluyor zaten bende enfeksiyon vallah sıkıldım her ay umitlenmekten.. sagolun vallah biraz ayaklarim yere basti

Isin garibi aslinda oyle bir cabamiz yok hatta kendimizce korunuyoruzda geri cekilme yontemiyle... ama isye her gecikme bir umit.. hayir bride hoplayip ziplayan bir kisiligim diyorum.dur kizim tugba hoplarsin ziplarsin allah korusun varsada ucar gider.. öyle yani :) ama yinede allah razi olsun hepinizden rabbim isteyenlere tez zamanda saglik sihhatla nasip etsin

Leyynn dalgami geciyosun.bide korunuyomus.bende yazık boşa umitlenmesin.üzülmesin bide gevur ellerindeymis diyorum.:KK11:

Şaka bi yana Allah herkeze nasip etsin hayirlisiyla

hayir ama bu korunma yolu ile hamile kalanda cok.yuzde yirmibes ihtimal oldugu icin o umit yani :) amiiin insallah rabbim evlatla imtihan etmesin

Hem korunup hemde hamile kalmak için umut ediyorsan korunmayı bırak benceki hamile kalma ihtimalini artsın :)

KIZLAR BI TESTIME BAKARMISINIZ ADETIME 5 GUN VAR COK SILIK CIKTI IKI TANE YAPTIM IKISINDEDE COK SILIK CIKTI PAZARTESI KAN VERMEYI DUSUNUYIRUM BU SEKIL TESTI CIKIP HAMILE OLAN VARMI

Eklentiler

• IMG_20160311_113122.jpg
    IMG_20160311_113122.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
KIZLAR BI TESTIME BAKARMISINIZ ADETIME 5 GUN VAR COK SILIK CIKTI IKI TANE YAPTIM IKISINDEDE COK SILIK CIKTI PAZARTESI KAN VERMEYI DUSUNUYIRUM BU SEKIL TESTI CIKIP HAMILE OLAN VARMI
Hevesini kırmak istemem ama başka bi topikte biri o testler için yanlış çıkabiliyor demisti

MAZEF IKI TANE YAPTIM AMA IKISIDEMI YANLIS OLABILIRMIS. HEMDE BIRINI DUN SABAH BIRINI BU SABAH YAPTIM COK SILIK CIZGI VAR DAHA YENI DIE BOLE SILIKTIR DIYE DUSUNDUM:(:(( İNSALLAH VARDIR:(

MAZEF IKI TANE YAPTIM AMA IKISIDEMI YANLIS OLABILIRMIS. HEMDE BIRINI DUN SABAH BIRINI BU SABAH YAPTIM COK SILIK CIZGI VAR DAHA YENI DIE BOLE SILIKTIR DIYE DUSUNDUM:KK43::KK43:( İNSALLAH VARDIR:KK43:
İnşallah vardır.daha gunun varmış.bir iki gün sonra tekrar yaparsin

Insallah vardir pozitif dusun ama fazla kaptirma kendini. Unutma hayirlisi allahtan. :)

MAZEF INŞALLAH CANIM SAOL SENDE GORDUNMU RESIMDE CIZGIYI YOKSA SADECE BEN MI GORUYORUM :(

Back