• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

axa sağlık sigortasında hamilelik için bekleme süresi var mı?

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
133
kızlar axa sağlık sigortasında hamilelik için bekleme süresi var mı?

Sizi yanıltıyor olmıyayım ama bildiğim kadarıyle birçok özel sağlık sigortasında sigorta olduktan sonra 1 yıl bekleme süresi var , biz başka bir sağlık sigortası kullanıyoruz yıllardır, ilk sigorta yaptırdığımızda sigortacımız hamilelik, doğum dahil birkaç sağlık unsurunu 1 yıllık bekleme süresine dahil olduğunu, bu bekleme süresini birçok sigorta şirketinin uyguladığını söylemişti.

Eğer sigorta yaptıracaksanız bu detayı ilgili kişilerden öğrenin,ki bence size benim dediğimi diyeceklerdir, 1 yıl bekleme süresi var, hamilelik ve doğum ilk yıl teminat dışıdır cevabını alırsınız.

kızlar selam evet hemen hemen butun sıgortalarda 1 yıl süre var ancak allıanz sigorta bu süreyi 5 aya indirmiş ancak bu 5 ay süresince hamile kalırsanız hiç bişi karşılamıyor ama eger ki sigortayı yaptırdıktan 3 ay içinde hamile kalırsanız sigortayı iptal ettirip öddediğiniz ücreti geri alabiliyorsunuz.ve yine sigortalar aşamalı bana yaptıkları (ben iptal ettirmek zorunda kaldım cunku anlasması olmayan hastaneye limit vermiyor)1300 civarı bir miktar tuttu ve sadece amerikan hastanesi hariç anlaşmalı olduğu hastaneler için limitsiz teminat verdi oda sadece doğum için yani testler falan filan hepsi yine cepten yapılıyor anlaşması olmayan hastanede poliçeyi geçersiz kıldı eğer butun kapsamları sterseniz doğum,tahliller v.s bunlar için ödeyeceğiniz ücret 5 6 bin civarı ki zaten istanbulda yada herhangi bir şekilde memorial acıbadem daha pahalı hastaneler dısında baska bır özel hastanede doğum yapmaya kalkıştığımızda bu fiyattan daha az bir rakam ödüyoruz birde işin diğer kısmı bu paraları ödeyip aynı yıl içinde hamile kalamayınca 2.yıl yıne aynı parayı oduyorsunuz yanı doğum için ödediğimiz para astarı yüzünü geçiyor en güzeli bazı arkadaslarım o sekilde yaptı şirketleri özel sigorta yapıyor ve doğumu kapsıyor o sıgorta yanı butun herseyı tahlili ıvırı zıvırı ama ne yazıkkı bu sans hepimizde olmuyo

cok saolun kızlar:16:
anlaşılan sigorta yaptırıcaama sgk yı kullanırım bi özel hastanede doumu yaparım daha uyguna gelir.

Back