Awox Test önce negatif olup sonra pozitif dönenler

Evanora

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
625
275
Hanımlar merhaba adete iki gün hatta 2.5 gün kala awoks erken gebelik testi yaptım negatifti testleri netten aldım 5li epey uygundu.ya bozuk muydu dıyorum gebe olduğuma inanıyordum çok. Acaba awoxda 2kala negatif görüp hamileolan oldu mu. Ya da baska guvenlr markada?İlk çocuğumdaki gibi 3 gündür deli gibi uyuyorum sızıp kalıyorum arada başım dönüyor midemde garip çalkalanma var kasıklarımda batma beyaz akıntı. Ve vücudum sıcak ısım hıc dusmedıı. Yarın adet olmam lazım ama umarım olmam

Hanımlar merhaba adete iki gün hatta 2.5 gün kala awoks erken gebelik testi yaptım negatifti testleri netten aldım 5li epey uygundu.ya bozuk muydu dıyorum gebe olduğuma inanıyordum çok. Acaba awoxda 2kala negatif görüp hamileolan oldu mu. Ya da baska guvenlr markada?İlk çocuğumdaki gibi 3 gündür deli gibi uyuyorum sızıp kalıyorum arada başım dönüyor midemde garip çalkalanma var kasıklarımda batma beyaz akıntı. Ve vücudum sıcak ısım hıc dusmedıı. Yarın adet olmam lazım ama umarım olmam
yazdıklarınızdan hamile olduğunuzu düşünüyorum öyledir bence hayırlısı olsun

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.Eger olmazsa bile üzülmeyin bir vakti vardır sabırlı olmak gerek ne güzel bir çocuğunuz varmış sağlık versin Allah
Çok teşekkür ediyorumm. İnsanoğlu işte 2. Bebeği istersem telaş etmem asla derken yine bu heyecanlara sürüklendik. Olanda da olmayanda da hayır var gerçekten. Rabbim tüm isteyenlere versin,,🤲🏼

Kimse yok muu 2kala negatf olup pozitif dönen.bu arada 14. Gün yumurtam catladı gec döllenme ıhtımali yok

X