Merhaba arkadaşlar adetime 1 gun kaldı. Test yaptım ve silik çıktı. Bu markayı daha önce kullanan var mı? Bir de 2 düşük 5 6 tane kimyasal gebelik yaşadım. Çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykümselam. dakika içindeMerhaba kaç dk içinde belirdi çizgiler
10 dakikaAleykümselam. dakika içinde
Adetiniz geçtiğinde bi kan testi verin isterseniz var görünüyorAleykümselam. dakika içinde
Çok teşekkür ederim. Duanızı esirgemeyin lütfenAdetiniz geçtiğinde bi kan testi verin isterseniz var görünüyor
Benimde böyle 10 15 dakkada prodoctor marka benimde emin değilim sonuçtan benide etiketleyip haberdar edermisiniz inşallah vardırMerhaba arkadaşlar adetime 1 gun kaldı. Test yaptım ve silik çıktı. Bu markayı daha önce kullanan var mı? Bir de 2 düşük 5 6 tane kimyasal gebelik yaşadım. Çok korkuyorum
Awox gebelik testi beni hiç yanıltmamıştı inşallah sizi de yanıltmaz gebelik var görünüyor yarın ilk idrarla birdaha yapınMerhaba arkadaşlar adetime 1 gun kaldı. Test yaptım ve silik çıktı. Bu markayı daha önce kullanan var mı? Bir de 2 düşük 5 6 tane kimyasal gebelik yaşadım. Çok korkuyorum
Awox beni de yanıltmadı. Bu kadar düşüklerin sebebi araştırıldı mı ? Benim de bir kürtaj bir kimyasal var inşallah sağlıklıdırMerhaba arkadaşlar adetime 1 gun kaldı. Test yaptım ve silik çıktı. Bu markayı daha önce kullanan var mı? Bir de 2 düşük 5 6 tane kimyasal gebelik yaşadım. Çok korkuyorum
Ben bugun tekrar test yaptım ve ilginç bir şekilde hiçbir şey çıkmadıBenimde böyle 10 15 dakkada prodoctor marka benimde emin değilim sonuçtan benide etiketleyip haberdar edermisiniz inşallah vardır
İnşallah dediginiz gibidirAvox asla kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. O yüzden bence ihtimal yüksek gibi geldi
İnşallah. Fakat bugün test yaptım tekrar ayni marka ve hiçbir şey çıkmadıAvox asla kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. O yüzden bence ihtimal yüksek gibi geldi
Yani evet kan pıhtılaşma var d3ndi. Ama bir türlü doğru olanı yakalayamadikAwox beni de yanıltmadı. Bu kadar düşüklerin sebebi araştırıldı mı ? Benim de bir kürtaj bir kimyasal var inşallah sağlıklıdır
Kan sulandırıcı kullandınız mı ?Yani evet kan pıhtılaşma var d3ndi. Ama bir türlü doğru olanı yakalayamadik
Kan sulandırıcı kullandınız mı ?
Doktorlar kalp atışı duyulmadan sulandirici veremeyeceklerini söyledilerKan sulandırıcı kullandınız mı ?
Hiç kullanmadım balımKızlar comfort marka test güvenilirmi gecikmedeyim ama bugün yaptım çıkmadı
Tabii. Haber ederimBenimde böyle 10 15 dakkada prodoctor marka benimde emin değilim sonuçtan benide etiketleyip haberdar edermisiniz inşallah vardır
Yaa benimki de öğrenir öğrenmez tedbir amaçlı başlatacağını söyledi hepsi farklı bir şey söylüyorDoktorlar kalp atışı duyulmadan sulandirici veremeyeceklerini söylediler