- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Merhaba bende aynı testi yaptım geçenlerde gölge oluyor kan testim negatif çıktı.. Mesajlarımın içinde görebilirsiniz.Merhaba bu testiniz nasıl sonuçlandı acaba? Bende aynı durumdayım aynı marka aynı gölge.
Merhaba bende aynı testi yaptım geçenlerde gölge oluyor kan testim negatif çıktı.. Mesajlarımın içinde görebilirsiniz.
İnşallah hamilesinizdir sonuçları paylaşın mutlakaSonradan okudum hepsini.. Okadar gölge şeklinde ki reglime 2gün var ama umutlandım predictor early alıp bakacağım yarın.
İnşallah hamilesinizdir sonuçları paylaşın mutlaka
Evet silik bir çizgi var fakat olumsuzu düşünerek kendinizi üzmeyin zamana bırakın testi 2 gün sonra tekrarlayın çizgi koyulaşırsa ve kanamanız gelmezse bir kan tahlili yaptırırsınız. Kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum hemen sevinip sonrasında kırmızıları görünce üzülmektense zamana bırakın derim mutlaka sağlıklı bir gebelikse sizinle kalacaktır.. Doktorum anne rahminin çok akıllı bir organ olduğunu senin için faydalı olmayan döllenmeyi kabul etmediğini bunun iyi birşey olduğunu söyledi.. Yani hem yumurtlayabiliyorsun hemde zararlı gebeliklerin önüne geçmiş oluyorsun. İçini ferah tut ve sağlıklı bir gebelik için dua edin canım inşallah hayırlı zamanda nasip olacaktır :)Eşim bahsettiğim marka gebelik testini bulamamış eczacısında pazartesi gelecek dedi,evde kaset tipi vardı sabah kalkınca yaptım reglime 1gün var dünki gölgeden daha belli bir çizgi var sizce olasılığı var mıdır? Sevindim buna da fakat dış gebelik kimyasal gebelik çok okuduğum için olumsuz yanını da düşünüyorum
Güzel yazınız için teşekkürler inşallah öyle olur.. İlk olduğu için heyecanını atamıyor insan bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı olsun.Evet silik bir çizgi var fakat olumsuzu düşünerek kendinizi üzmeyin zamana bırakın testi 2 gün sonra tekrarlayın çizgi koyulaşırsa ve kanamanız gelmezse bir kan tahlili yaptırırsınız. Kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum hemen sevinip sonrasında kırmızıları görünce üzülmektense zamana bırakın derim mutlaka sağlıklı bir gebelikse sizinle kalacaktır.. Doktorum anne rahminin çok akıllı bir organ olduğunu senin için faydalı olmayan döllenmeyi kabul etmediğini bunun iyi birşey olduğunu söyledi.. Yani hem yumurtlayabiliyorsun hemde zararlı gebeliklerin önüne geçmiş oluyorsun. İçini ferah tut ve sağlıklı bir gebelik için dua edin canım inşallah hayırlı zamanda nasip olacaktır :)
Canim kusura bakma şimdi gördüm ne yazikki negatif sonuçlandıMerhaba bu testiniz nasıl sonuçlandı acaba? Bende aynı durumdayım aynı marka aynı gölge.