Ayyy acayip bir heyecan yaptimBen de gördüm normalde silik okunca pek göremem.2 gün sonra testi tekrarlayın ya da kan verin.
Ayyy valla benimde regle 7 gün var az önce kasık ağrılarından şüphelenip gittim aynı testten aldım ama cesaret edemiyorum beklesem mi acaba. Silik çizgiyi bende gördüm canım inşallah daha da koyulaşır bebeğin senledirMerhaba hanımlar reglime 7 gün var awox marka erken gebelik testi yaptim sanki gölge gibi bir çizgi var gören bir tek benmiyim. Birde daha önce aranızda bu marka testi kullanan oldumuEki Görüntüle 2857638 Eki Görüntüle 2857638 Eki Görüntüle 2857638
Insallah hepimizin bebeği bizimledir valla ben dayanamadım yaptim yarin sabah tekrar yaparım büyük ihtimalleAyyy valla benimde regle 7 gün var az önce kasık ağrılarından şüphelenip gittim aynı testten aldım ama cesaret edemiyorum beklesem mi acaba. Silik çizgiyi bende gördüm canım inşallah daha da koyulaşır bebeğin senledir
Yaptım kuzum silik çizgi bile çıkmadı yumurtlamam 19 mayıs erken yaptım diye ümitleniyorum bi yanımda olsa çıkardı diyor inşallah senin vardır olmayınca çıkmıyor silik bile olsa aminn kuzum inşallahInsallah hepimizin bebeği bizimledir valla ben dayanamadım yaptim yarin sabah tekrar yaparım büyük ihtimalle. Bu marka testi ilk defa duydum nette hicbir yorum yok bu marka ile ilgili o yüzden tereddüt ediyorum. Hayirlisi allahtan ne diyelim rabbim gönlümüzdeki kucağımıza almayı nasip etsin. Sende test yaparsan haberdar et
Awox marka testi seninki istersen bi foto çek flashla belli olabilir benim öyle belli oldu çıplak gözle cok zor görülüyor flashla foto çekip bir bak canimYaptım kuzum silik çizgi bile çıkmadı yumurtlamam 19 mayıs erken yaptım diye ümitleniyorum bi yanımda olsa çıkardı diyor inşallah senin vardır olmayınca çıkmıyor silik bile olsa aminn kuzum inşallah
Rabbim hepimize ez vakitte saglikli sekilde hayırlısını nasip etsin canim. Ben geçen yıl erken gebelik testi mağduru oldum bundan daha belirgin silik çıkmıştı koştur koştur kan vermeye gittim sonuç negatif o yüzden bir yanım umutlanma diyor diğer hanim heveslerini kursağına dizme diyorYaptım kuzum silik çizgi bile çıkmadı yumurtlamam 19 mayıs erken yaptım diye ümitleniyorum bi yanımda olsa çıkardı diyor inşallah senin vardır olmayınca çıkmıyor silik bile olsa aminn kuzum inşallah
Cidden ekranı çok dar ama testin içini bile açtım baktım yok kuzum biraz daha bekleyim yapayım o zaman tam belli olur adete bir gün kala yapacamAwox marka testi seninki istersen bi foto çek flashla belli olabilir benim öyle belli oldu çıplak gözle cok zor görülüyor flashla foto çekip bir bak canim
Amin canım ben 2 yıldır bekliyorum sen ne kadar zamandır istiyorsun. Test bozukmuydu acaba nasıl oldu ki öyle bişey biraz daha bekle canımda kan tahlili ver istersenRabbim hepimize ez vakitte saglikli sekilde hayırlısını nasip etsin canim. Ben geçen yıl erken gebelik testi mağduru oldum bundan daha belirgin silik çıkmıştı koştur koştur kan vermeye gittim sonuç negatif o yüzden bir yanım umutlanma diyor diğer hanim heveslerini kursağına dizme diyor
6 yıllık evliyim 4 yıldır deniyoruz bir sıkıntı yok ama olmuyor işte canim. Şimdi test yaptim bisey çıkmadı biktim bu testlerin azizligine ugramaktanAmin canım ben 2 yıldır bekliyorum sen ne kadar zamandır istiyorsun. Test bozukmuydu acaba nasıl oldu ki öyle bişey biraz daha bekle canımda kan tahlili ver istersen
Çok üzüldüm kuzum benim bazı sorunlarım var doktorum olur dedi ama olmadı daha geçen yumurta çatlatma tedavisi gördüm çok ağrı yaptı bu ay dinleneyim dedim gitmedim normalde yiyen yumurta çatlatma tedavisi ve aşılama olacaktı aslında o pahalı testlere boşa para veriyoruz eşime alma dedim ağrılarım oluyor diye gitti aldı en iyisi kan tahlili vermek aslında da insan umutlanıyor işte o çift çizgiyi görmek nasıl bişey diye o duyguyu da yaşamak istiyor bi zamanı var iştede beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun canım benim bi gün olacak geçti buda diyece bizde inşallah mutluluktan ağlayacaz bi gün6 yıllık evliyim 4 yıldır deniyoruz bir sıkıntı yok ama olmuyor işte canim. Şimdi test yaptim bisey çıkmadı biktim bu testlerin azizligine ugramaktan
Amin canim ne diyelim. Ben 2015 de doğaldan hamile kaldim 3.ayda kalp atışları durunca kürtaj olmak zorunda kaldim. Sonrasında 3 kere rahim operasyonu oldum 2 yumurta catlatma 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatif sonuç verdi. Bir sebep yok ama olmuyor işte elbet rabbim bizide hayirli haberlerle mujdeyecektir vakti saatini bekliyorÇok üzüldüm kuzum benim bazı sorunlarım var doktorum olur dedi ama olmadı daha geçen yumurta çatlatma tedavisi gördüm çok ağrı yaptı bu ay dinleneyim dedim gitmedim normalde yiyen yumurta çatlatma tedavisi ve aşılama olacaktı aslında o pahalı testlere boşa para veriyoruz eşime alma dedim ağrılarım oluyor diye gitti aldı en iyisi kan tahlili vermek aslında da insan umutlanıyor işte o çift çizgiyi görmek nasıl bişey diye o duyguyu da yaşamak istiyor bi zamanı var iştede beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun canım benim bi gün olacak geçti buda diyece bizde inşallah mutluluktan ağlayacaz bi gün
Merhaba hanımlar reglime 7 gün var awox marka erken gebelik testi yaptim sanki gölge gibi bir çizgi var gören bir tek benmiyim. Birde daha önce aranızda bu marka testi kullanan oldumuEki Görüntüle 2857638 Eki Görüntüle 2857638 Eki Görüntüle 2857638 hamile misin
Hayır canim üzerine 2.reglime oldumCok merak ediyorum hamile mi cıktı??
Belli olmaz herkesde farklı olabilir. Ne yaptınız peki testi tekrar ettinizmiBenimde böyle çıktı ümitlenmiştim ama sizin yazdığınızdan sonra ümitlenmeyeyim sanırım
Merhaba bu testiniz nasıl sonuçlandı acaba? Bende aynı durumdayım aynı marka aynı gölge.Merhaba hanımlar reglime 7 gün var awox marka erken gebelik testi yaptim sanki gölge gibi bir çizgi var gören bir tek benmiyim. Birde daha önce aranızda bu marka testi kullanan oldumuEki Görüntüle 2857638 Eki Görüntüle 2857638 Eki Görüntüle 2857638