• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox gebelik testi yapanlara bir sorum var.

Evanora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
1.253
491
38
Merhaba awox gebelik testi yapanlar kaç gün kala yaptınız ve pozitif gördünüz. Yumurtlamaya göre ama.

Teşekkür ederim internetten 5' li satın aldım. Kızıma hamileyken predictor early 5 gün kala çokk net çıkardı. Awox da iyi diyorlar . Henüz 4 gün geçti yumurtlama üstünden test yapmak için sabırsızlanıyorum bu ay nedense. Yumurtlamadan bir hafta sonra yapıp pozitif gören var mı merak ediyorum 😌

Merhaba awox gebelik testi yapanlar kaç gün kala yaptınız ve pozitif gördünüz. Yumurtlamaya göre ama.
Betanın durumuna göre değişiyor benim bir gebeliğimde adete 5 gün kala çok çok silik çıkarmıştı diğer hamileliğimde ise 3 gün kala silikti days comfort ile 2 gün kala 33 değer ile böyleydi. İlk foto days comfort 2.foto 3 gün kala awox ama şu bir gerçek eğer gebelik yoksa awox hiçbir zaman yalancı pozitif çıkartmıyor yani enazından bende hep öyle oldu. Başka testlerde pozitifi görüp awox ile sağlamasını yapardım ve awox doğru sonuç verirdi

Eklentiler

• IMG_5078.jpeg
    IMG_5078.jpeg
    117,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5055.jpeg
    IMG_5055.jpeg
    163,6 KB · Görüntüleme: 64
Betanın durumuna göre değişiyor benim bir gebeliğimde adete 5 gün kala çok çok silik çıkarmıştı diğer hamileliğimde ise 3 gün kala silikti days comfort ile 2 gün kala 33 değer ile böyleydi. İlk foto days comfort 2.foto 3 gün kala awox ama şu bir gerçek eğer gebelik yoksa awox hiçbir zaman yalancı pozitif çıkartmıyor yani enazından bende hep öyle oldu. Başka testlerde pozitifi görüp awox ile sağlamasını yapardım ve awox doğru sonuç verirdi
Evet betaya göre ben de yumurtlama sonrası kaçıncı gün awox çıkarır merak ettim. Benm de predictor early kızımda 6kala net cıkarmıstı 🥰 awox u cok merak edıyorum

regl günümden beş gün önce beta 25 iken awox pozitif gösterdi hassas bir test güzel.

Back