Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AWOX GEBELİK TESTİ HAKKİNDA
- Konu Sahibi seake
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 657
- 275
- 18
- 19
ben çok memnunum hiç yaşamadımArkadaslar awox yalanci pozitif verir mi yasayan var mi?
İnsallah benim de dogrudur cok korkuyorum vallahiben çok memnunum hiç yaşamadım
- 11 Mayıs 2024
- 657
- 275
- 18
- 19
doğrudur inşallah bu kadar stres yapmayın hiç iyi değilİnsallah benim de dogrudur cok korkuyorum vallahi
Calisiyorum ama insan düşünmeden de edemiyordoğrudur inşallah bu kadar stres yapmayın hiç iyi değil
- 22 Şubat 2019
- 538
- 218
- 103
- 28
Awox markası hiç kullanmadım ama buradaki diğer kızçelerin awox markasının kuruma çizgisi bile çıkartmadığını yanıltma payının olmadığının postlarına şahit oldum okudum yaniArkadaslar awox yalanci pozitif verir mi yasayan var mi?
İnsallah bende de yanilmaz yaAwox markası hiç kullanmadım ama buradaki diğer kızçelerin awox markasının kuruma çizgisi bile çıkartmadığını yanıltma payının olmadığının postlarına şahit oldum okudum yani
- 22 Şubat 2019
- 538
- 218
- 103
- 28
İnşallah gebesindir canımİnsallah bende de yanilmaz ya
İnsallah canim tesekkur ederimİnşallah gebesindir canım
Yaaa inşallah hamilesindir bize de haber ver lütfenİnsallah canim tesekkur ederim
Çizgi kaç dk sonra çıktı ilk 5 dk da çıktıysa vardirİnsallah canim tesekkur ederim
5 dk da cikti kuruyunca dikkate almiyorum zatenÇizgi kaç dk sonra çıktı ilk 5 dk da çıktıysa vardir
Hangi marka bazıları yanıltıyor diye okudum5 dk da cikti kuruyunca dikkate almiyorum zatenEki Görüntüle 3532876
Ayyy var gibi duruyor gerçi bende 3 ayrı gebelik testi de de çizgi netti o halde degilmisim ama inşallah sizin vardır dualarım sizinle5 dk da cikti kuruyunca dikkate almiyorum zatenEki Görüntüle 3532876
Adetin kaç gün geçti şimdi gördüm bende bu markanın hiç yapıldığını görmedim bence git kan ver bize de haber ver5 dk da cikti kuruyunca dikkate almiyorum zatenEki Görüntüle 3532876
Awox marka cok tesekkur ederim bende cok yasadim yalanci pozitifleri o yuzden cok korkuyorum ama awox simdiye kadar bende kuruma cizgisi bile cikartmamisti bilmiyorum yaAyyy var gibi duruyor gerçi bende 3 ayrı gebelik testi de de çizgi netti o halde degilmisim ama inşallah sizin vardır dualarım sizinle
Adetime 5 gun var canim yarin 4 olcak cizginin koyulasmasini beklemek istiyorum bir negatifi daha kalbim kaldirmicak oturur aglarim vallahiAdetin kaç gün geçti şimdi gördüm bende bu markanın hiç yapıldığını görmedim bence git kan ver bize de haber ver
Bende bu ay adetim 4 gün gecikti umutlandim sonra hayal kırıklığı inşallah vardır ya hastaneye gidebilirsen git ayy ben çok heyecanlandim şimdi çabuk git yaAwox marka cok tesekkur ederim bende cok yasadim yalanci pozitifleri o yuzden cok korkuyorum ama awox simdiye kadar bende kuruma cizgisi bile cikartmamisti bilmiyorum ya
Sabah ilk idrarla yap o zaman daha net çıkar varsa öyle deme inşallah vardır rabbim hepimize anneliği yaşatsın inşallahAdetime 5 gun var canim yarin 4 olcak cizginin koyulasmasini beklemek istiyorum bir negatifi daha kalbim kaldirmicak oturur aglarim vallahi
Kiz dagin basinda oturuyorum esim geceye gitti bu saatte hayatta gidemem aynen sabah ilk idrarla yapacagim bu test ikinci idrarimla yapildi ilkte daha koyu cikar insallah cikmazsa yine oturup aglicam sinirdenBende bu ay adetim 4 gün gecikti umutlandim sonra hayal kırıklığı inşallah vardır ya hastaneye gidebilirsen git ayy ben çok heyecanlandim şimdi çabuk git ya