• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AWOX GEBELİK TESTİ HAKKİNDA

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
576
155
18
33
Arkadaslar awox yalanci pozitif verir mi yasayan var mi?

Arkadaslar awox yalanci pozitif verir mi yasayan var mi?
Awox markası hiç kullanmadım ama buradaki diğer kızçelerin awox markasının kuruma çizgisi bile çıkartmadığını yanıltma payının olmadığının postlarına şahit oldum okudum yani 🥰

Awox markası hiç kullanmadım ama buradaki diğer kızçelerin awox markasının kuruma çizgisi bile çıkartmadığını yanıltma payının olmadığının postlarına şahit oldum okudum yani 🥰
İnsallah bende de yanilmaz ya 🤲🏻💕🥰

Çizgi kaç dk sonra çıktı ilk 5 dk da çıktıysa vardir
5 dk da cikti kuruyunca dikkate almiyorum zaten🥲
IMG_7315.jpeg

Ayyy var gibi duruyor gerçi bende 3 ayrı gebelik testi de de çizgi netti o halde degilmisim ama inşallah sizin vardır dualarım sizinle
Awox marka cok tesekkur ederim bende cok yasadim yalanci pozitifleri o yuzden cok korkuyorum ama awox simdiye kadar bende kuruma cizgisi bile cikartmamisti bilmiyorum ya 😥

Adetin kaç gün geçti şimdi gördüm bende bu markanın hiç yapıldığını görmedim bence git kan ver bize de haber ver
Adetime 5 gun var canim yarin 4 olcak cizginin koyulasmasini beklemek istiyorum bir negatifi daha kalbim kaldirmicak oturur aglarim vallahi

Awox marka cok tesekkur ederim bende cok yasadim yalanci pozitifleri o yuzden cok korkuyorum ama awox simdiye kadar bende kuruma cizgisi bile cikartmamisti bilmiyorum ya 😥
Bende bu ay adetim 4 gün gecikti umutlandim sonra hayal kırıklığı inşallah vardır ya hastaneye gidebilirsen git ayy ben çok heyecanlandim şimdi çabuk git ya

Adetime 5 gun var canim yarin 4 olcak cizginin koyulasmasini beklemek istiyorum bir negatifi daha kalbim kaldirmicak oturur aglarim vallahi
Sabah ilk idrarla yap o zaman daha net çıkar varsa öyle deme inşallah vardır rabbim hepimize anneliği yaşatsın inşallah 🥺🥺

Bende bu ay adetim 4 gün gecikti umutlandim sonra hayal kırıklığı inşallah vardır ya hastaneye gidebilirsen git ayy ben çok heyecanlandim şimdi çabuk git ya
Kiz dagin basinda oturuyorum esim geceye gitti bu saatte hayatta gidemem🥹 aynen sabah ilk idrarla yapacagim bu test ikinci idrarimla yapildi ilkte daha koyu cikar insallah cikmazsa yine oturup aglicam sinirden😂

Back