Avustralya Paylasim Alani(Fotograf)

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13

Sidney şehrinin kurulduğu, Port Jackson'ın güney kesiminden bir görünüm.

Kaptan James Cook, 1770'de HM Bark Endeavour tipi yelkenlisi ile, Avustralya'nın doğu kıyılarının haritasını çıkarmış ve buraları Britanya topraklarına kattığını ilan etmiştir. Bu kopya Cook'un yedi haftasını haftasını harcadığı Cooktown'dan çekilmiş ve 1988 yılında Fremantle yapılmıştır.

Port Arthur, Tazmanya, Avustralya'nın en büyük penal kolonisiydi.

Port Melbourne, Victoria'da ANZAC Günü dolayısıyla Last Post seramonisi, 25 Nisan 2005. Bu seremoni Avustralya'nın hemen hemen tüm banliyo ve kasabalarında her sene tekrarlanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel resimler bunlar..lütfen daha çok resim gönderin..çok merak ediyorum oraları ben..inşallah bana da nasip olur oralarda yaşamak..

SYDNEYIN EN UZUN BINASI CENTRE POINT TOWER

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 3 senedir başkenti canberada yaşıyorum avustralyanın gezilecek görülecek o kadar güzel yerleri varki buralara gelmek bizim için bir şans iyiki gelmişiz nisanda görev bitiyor vatanıma dönüş .

fotoraflar çok güzel dünyanın öbür ucu ama yinede HARİKA....

2006 da Melbourn da üç ay unutamadığım Avusturalya anılarım var.Tekrar gidebilmek için çabalarım var.Gerçekten çok uzak ama görülmesi gereken yerler.Oraya 40 yıl önce göçmen olarak gidenlerin hikayelerinde 2 yıl sonra döneriz diye gidenlerin yanısıra yanılarak Avusturya diye dünyanın öbür ucuna gidip çoçuk sayısı artınca dönme imkanı bulamıyanların hikayeleri beni çok hüzünlendirmişti.

Avusturalya dan mavi karınca

Son düzenleme:
resimler süperrr benim kuzen de geldi inşallah alışabilmişdir oralarasenağlama

bende yüksek lisans yapmak için avustralyaya gitmek çok istiyorum. ama hala çok korkuyorum oralardan

ben sadece bir sehrini gidip gördüm kamplara gittigimiz yerler ve manzaralar muhtesemdi. gercekten cok güzel bi ülke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…