Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Avustralya da okul öncesi eğitim

Bisquits

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
1.672
2.755
Avusturya'da okul öncesi eğitim üzerine bir çalışma hazırlıyorum. Farklı birşeyler de yapmalıyım. Daha önce orada bulunmuş, orada yaşayan ya da bu konuda bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilir mi farklı fikirlere açığım ,çok güzel bir sunum olmalı

Gunumuzde okul oncesi egitimde artik dogada egitim modelleri cok revacta. Ozellikle kuzey avrupa ulkelerinde bu yayginlasmaya basladi. Doga icerisinde cocuklarin duvarlar arasina sikisip kalmadan toprak bitki ve hayvanlarla vakit gecirip egitim alabilecekleri bir sistemin cok ilgi gorecegini dusunuyorum. Boylece dogadan kopmadan bilgisayar tv telefon vb. Sosyal gelisime insanlari ozellikle cocuklari kapatan dogal olmayan etkenlerden uzaklastirmis ve daha o yaslarda gercek yetenekler kazandirilmis olur. Dogada vakit geciren cocuklar (ozellikle kendi cocuklarimda gordugum) limitlerini hep daha fazla zorlama egiliminde oluyorlar. Bu da cocuklarin tum yasantisina pozitif bir ivme kazandiriyor. Surekli ev de vakit gecirmek zorunda kalan gunumuz cocuklari bir de okul oncesinde yine bir binada vakit gecirmesi bana acimasizca geliyor zaten.

Insallah yardimci olabilmisimdir.

Canım çok teşekkür ederim kesinlikle aynı fikirdeyim . çocuklar ailelerin kontrolü altında kimliklerini oluşturmakta gecikiyor ama bu tarz okullar çocukların sorumluluk almasını sağlıyor

Avustralya Sidney de Child Care okuyorum . ogrenmek istediginiz ne var anlayamadim tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…