Avustralya - Australia

degua

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
1.529
0
316
42
Çanakkale
Avustralya - Australia Tür: Dram / Macera / Romantik / Savaş / Western
Yönetmen: Baz Luhrmann
Oyuncular: Hugh Jackman, David Wenham, Nicole Kidman, Jack Thompson, Barry Otto, John Jarratt, Wah Yuen, Bryan Brown, Bruce Spence, Essie Davis, Kerry Walker, David Gulpilil, Bill Hunter, Brandon Walters, Jacek Koman, Ben Mendelsohn, John Walton, Ray Barrett, Tony Barry, Nathin Butler, Nigel Harbach, Robin Queree, Anton Monsted, Ursula Yovich, Matthew Whittet, John Sheerin, Garry Scott, Mark Rathbone, Angus Pilakui, David Ngoombujarra, Peter Gwynne, Sandy Gore, Arthur Dignam, Lillian Crombie, Rebecca Chatfield, Shea Adams, Anthony Cogin, Elaine Walker
Yapımcı: Baz Luhrmann, G. Mac Brown, Catherine Knapman, Catherine Martin, Paul ‘dubsy’ Watters
Süre: 2 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi: 26 Aralık 2008

Filmin Özeti:
Film, 2. Dünya Savaşı öncesinde, kendisine kocasından bir sığır çiftliği miras kalan ve bunun için kuzey Avustralya’ya giden İngiliz aristokratı Lady Sarah Ashley çevresinde gelişiyor. İngiliz sığır baronları, arsasını almak isteyince; kaba sığır sürücüsü ile kerhen de olsa çalışmak zorunda kalır. Çünkü 2000 baş sığırı sadece birkaç ay önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı topraklardan yüzlerce mil geçirmek için ona ihtiyacı vardır. Yolculuk sürecinde adama aşık olur. Ayrıca Avustralya’ya da hayran kalır ve kendisi için yeni bir hayatın başladığının farkına varır.

Eklentiler

• $avustralya-225x300.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 66
bu filmi cok merak ediyorum
gidenler var mı nasıl

bu filmi cok merak ediyorum
gidenler var mı nasıl

canm ben gittim ve çok beyendim kurgu mukemmelle oyunculuklar iz bırakıyor insanın aklında
iyi harmanlanmışş konusu tavsiye ederim gitt memnun kalıcaksın
film 3 saat ama sıkılmıyorsun git gel yorumlarını beklıyorum yerimseniben

İzlediğim en iyi filmlerden biriydi hatta mükemmeldi. Sonunda resmen kendime hakim olamadım, uzun zamandır böyle ağlamayı bırakın bir filmde böyle ağladığımı bilmiyorum. Büyülenmiş gibiyim ya kaydirigubbakcemile3 Ne kadar zamanda etkisinden kurtulurum bilmiyorum. Filmin 2 saat 45 dk. oluşu gözümü korkutmuştu fakat zamanın nasıl geçipte filmin bittiğini anlamadım bile, bitmese daha memnun olurdum sırnaşık şey Mutlaka izleyin a.s.

filmi izleyeli baya oldu afıslerı ve fılmın kabı benı etkılemıstı fılmı ızledıgımde resmen hayal kırıklıgına ugradım maalesef kı bu fılmı hıc begenmedım:1no2:

güsel filmdi ama sürekli bekledm bu defa kmn başına ne gelcek die film btmek bilmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…