avukatimi satin mi almislar?

Kuzenimin mevzuunun aynısı tek fark çocuk sayısı. Ne yazık ki onları da avukatları güzel bi kandırdı karşı taraf avukatıyla iş birliği yapıp.
Bende sucu avukatimda buluyorum onceleri pek inanmasamda bu davada belli etti kendini.Belkide davaya gereken ozeni gostermedi ilgilenmedi.
Ama benden bi guzel 6 000 € para aldi .Hala odemem bitmedi.Bana 500 bin tl kadar tazminat ve ayda 3 bin nafaka garantisi vermisti .Kocan calismiyorum dese bile sorun degil mal var diyordu.
Dunde mahkeme kararini alip ona bi hisimla gittim hani garantiye aldiginiz nafaka tazminat nerde dedim.Bu kezde ama kocaniz calismiyor geliri yok dedi .
Sanki alay etti benimle.Simdi ex ve sevgiliside gulup alaya liyorlardir ya.Ben bu davalardan da mahkemelerdende biktim .Buaksam gidecegim avukat artik ne der bilmiyorum ama son bi kez temyize basvurup olmazsa pesini birakicam.Gizli calissin bakalim yanina kalmaz insallah oyunlari yalanlari

Evet canim fransada yasiyorum ama trde evlendik
o zaman Türk yasalarıyla boşanmanız gerekmez mi fransada ne kadar boşansanız da tr de evli gözükeceksiniz o vakit..dava açış şeklinize dikkat edin lütfen bu hususu belirtin..bildiğim kadarıyla Almanyada Türk ve Alman yasalarına göre ayrı ayrı boşanma şekilleri mevcut eminim azınlıklar için Fransa da da aynı şey vardır..

O zaman türkiye'de boşanmadın henüz:). Sana tavsiyem Türkiye'ye gelip yeni bir boşanma davası açman.
Canim trde acarim ama ex hic trye gitmiyor.Zaten metresiyle planlar yapip trdeki tum mal varligimizi son 3 yil icinde satti bitirdi .Paralar uctu anlamadim .Geriye burdakiler kaldi ama benim.imzam olmadan yapamadi yoksa sira onlardaydi.Simdi trde bosansam ne degisir bilmiyorum.

Bu dediginizi yeni avukata sorucam insallah birseyler yapabilir

Gelmesin daha iyi. Tebligatı alsın yeter. Sen Türkiye'de dava açsan tazminatta kazanırsın nafaka da.

Elbette yanına kalmaz ama sizde haklarınızdan vazgeçmeyin. Gerekirse avukatınızı değiştirin. Benim kuzenim ve teyzemler ilçede küçük bir köyde yaşıyorlar. Avukata inanıp mahkemeye gitmediler duruşmalara girmediler neydi sorun ex'i görmek istemiyordu. Sonra ne nafaka ne tazminat hiçbir hak alamayınca daaan diye vurdu tabii kafaya bunların. Şimdi değiştirdiler avukatlarını. Düşünün 5 yaşında kızları var ve 4 yıldır ayrı yaşıyorlar ama hala boşanamadılar. Şaka gibi.

Eklemem lazım neden mahkeme sonuçlanmadan ödeme yaptınız ki benim akıllı kuzenimde aynen ödemesini en baştan yapmıştı eski avukatın.

Arkadaş yurt dışında yaşıyor oranın Kanunları farklı olabilir.

Türkiye de evlendiyseniz burada da boşanmanız gerek diye biliyorum sadece Fransa da boşanırsanız Türkiye'de evli gözükebilirsiniz.

mutluda olsan bu devirde 4 çocuk çok fazla..hele ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için çok fazlaaa

mutluda olsan bu devirde 4 çocuk çok fazla..hele ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için çok fazlaaa
4 cu hic hesapta yoktu aramiz soguktu zaten.Suphelerim vardi ama yok konduramadim .Hamile oldugumu ogrendigimde 3 aylikti doguma kadar uzulup agladim.Simdi 2 yasina geldi iyiki olmus diyorum tum dunyami doldurdu.
Calismaya bir kac kez yeltendim ancak her defasinda engelledi beni.T1bi calissaydim ona muhtac olmayip kendime yetecegimi biliyordu.
Artik birsey degistiremem ama bundan sonraki hayatim icin daha temkinli olabilirim.

Bugun baska bir avukata gittim ve karari gosterdim.Eski esim calismadigini gelirinin olmadigini soylemis bu yuzden Nafaka ve tazminat askiya alinmis.Yani ne zaman geliri olursa dava acma hakkim var.Tabi o asla kazandigi parayi belgelemeyecek.Mal konusunda ise zaten malin yuzde 60 i bana aitmis.Oyle kolayca size sattiramaz dedi.Yillar once kendime ait bir evim vardi onu satarak yeni gayrimenkul aldik Ikimizin uzerine.Ama kendime ait parayla alindigi icin cogunluk size ait dedi.Simdi ex in niye barismak istedegini anliyorum.Kizdigim ise benim avukat zahmet edip bana bi aciklamada bulunmuyor.Agzindan kelimeri zorla aliyorum. Su durumda temyizle pek birsey degismez dedi.Kredi borcumuz bitince mecburen nafaka vermek zorundaymis .4 yil odenecek kredi var .Zaten insallah kendim calismaya baslarimda ona muhtac olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…