avukatimi satin mi almislar?

Ümidini kesme canım Her işte bir hayır vardır.
Yalnız karşı tarafın avukatı yok davayı Metresi olacak kadın yürüttü demişsin. Ne biçim kadınmış bu arkadaş yok yok kadında , Nerden bulaşmışsınız bunlara ne kan emici insanlarmış, Olan çocuklara ve sana oldu. O eski kocan hangi yüzle sana beni eve geri al diyor. Anlamak mümkün değil.

Insallah canim sonu hayir olsun diyelim.Malesef tam bir pislige bulastik.Metres olucak kadin ve kocasi bize borc para verdiler.Sonrada benim exi istedigi gibi kullanip yuvami yiktilar.Ellerinde resmen oyuncak ettiler.Bize verdikleri borcun katkat fazlasini cikardilar zaten ama halen yakamizdan dusmediler.Kadin kendine ait sirketi var zengin ama aptal erkekleride cok guzel kullaniyor.
Ex ise hangi yuzle donucekse artik .Bosandik dava bitti neyin pesinde .
Ama tabi suda var mallar esler arasi anlasma olmayinca mahkeme karariyla satiliyor acaba bu yuzdenmi donmek istiyor.Olurda baskasina satilmasin diye

Yanlış hatırlamıyorsam sen Türkiye'de değilsin. Acaba o ülkenin kanunlarında mı var bi karışıklık?

Son paragrafta söylediğin şey çok mantıklı, Sen bu saatten sonra ex kocana hiçbir şekilde güvenemezsin. Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle ve çocuklarınla, inşallah senin başına örmeye çalıştıkları çoraplar kendi başlarına dolanırda kurtulamazlar.

Avukatiniz tam bir fiyasko maalesef yanlis avukat tutmussunuz kendinize. . Hersey olabilir adaleti bile satin alirlar.. benim cocugum yok fakat benim bile nafakam ve tazminatim kabul oldu.. dosyam temyizde karsi taraf gonderdi calisiyo fakat kendisini calismiyormus gibi gosteriyor ama hakim kanmadi yalanlarina.. avukatim cok akilli davrandi benimde cok emegim var dosyada .. surekli takip ettim hic birseyi atlamadim.. sigortasiz calistigini ihbar edebilirsiniz cunku bende aynisini yapicam eger borclarini odemezse..

Kesinlikle teymize gidin. Ayrıca neden duruşmalara sizde girmediniz anlamadim.. Lütfen tekrar yapmayin bu hatayi..

Geçmiş olsun öncelikle. Davaya itiraz edin. O çalışmıyorsa sizde çalışmıyorsunuz. 4 çocuğa bakmak kolay değil. Tüm çirkefliği yapın.

Kendi ilgisizliğinizin cezasını çekiyorsunuz nasıl takip etmezsiniz davanızı bu mevzunun hazırcılığı olur mu???
Avukat değiştir denildiğinde bile dinlemediniz ki inşallah şimdi dinlerdiniz insanları,iş işten geçmediyse tabi

Karar dun belli oldu 1 aylik suresi varmis temyiz icin.Ben koru korune guvendim iste.Avukatimi taniyan bir arkadasim vardi hep pohpohladi durdu ondan iyisi saglami yok diye.
Fransada yasiyorum ve malesef kendi ulken kendi dilin olmayinca hersey dahada zorlasti.Mahkemeyle davalarla ugrasmak cok yipratti beni avukatimda sanirim benim bosvermisligimden faydalandi.

Konu sahibi yurtdışında yaşıyor diye biliyorum orada temyiz süresi farklı olabilir mi?

yurtdışı olayını bilmiyordum, her şey farklı olabilir, sürelerden tutun da nafaka konularına kadar
ben Türk yargı sistemine göre anlattım

şimdi okudum da Fransada yaşıyormuşsunuz ve hala ödemeniz gereken 10 bin tl varmş, zaten Türkiyede avukata bu kadar para ödenmesi imkansız

eger mallarınızı sız evlıyken almışşa eğer yarısını size vermekle yukumlu. başkasına devretse dahi bir sene öncesine kadar araştırmaya gider mahkeme avukatını değiştir herşeyi didiklettir...

burayı başkalarıda okuyor kesinlikle güvenmediğiniz adamdan çocuk yapmayın sonuç böyle olabiliyor hele bu devirdwe 4 çocuk asla yapmayın

hem gizli çalışması suç hemde ne hakla nafaka vermediler? hemen temyize gidin avukatınızı değiştirin bu ne demek ya? resmen mağdur insanlardan faydalanmaya çalışıyorlar pislikler ya eski eşiniz para verip kendi tarafına çekmiş bile olabilir valla aklıma neler neler geldi

Kuzenimin mevzuunun aynısı tek fark çocuk sayısı. Ne yazık ki onları da avukatları güzel bi kandırdı karşı taraf avukatıyla iş birliği yapıp.

burayı başkalarıda okuyor kesinlikle güvenmediğiniz adamdan çocuk yapmayın sonuç böyle olabiliyor hele bu devirdwe 4 çocuk asla yapmayın
Malesef insanin yillarca guvendigi adam degisebiliyor.Tamamen baska biri oldu yillar once ettigimiz kavgalarin bile hesabini cikarmaya calisti.Zaten erkekler napsa haklidir diyen kafalar varya buda oyle iste.Beni aldatirken bahanesi evinde huzur yokmus mutlu degilmis ayrildik bitti .Sonrasinda ise tum arkadaslarina beni eve alsa bende zaten diger kadina gitmem.Simdide tekrar eve donus planlari yapiyor ama arkasinda belli birseyler var.Madem benimle mutlu degildin niye tekrar donmek istiyorsun .
Ama evlilige asla inancim kalmadi.Cevremde evlilikler tek tek yikiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…