avukatimi satin mi almislar?

Burdaki bosanma konularinda hep nafaka sorunu var. Allah boyle iskele babalarına babalik nasip etmesin ne yuzsuzler yahu. Dort cocugunu nasil dusunmez insan.
Arkadaslar mantkli tekliflerde bulunmuslar giderleri hesaplanablirse zaten ortaya cikar.

Bilmiyorum canim gercekten karari okuyunca yikildim asla bu kadarini beklemiyordum.Adamin biton mali var nasil tazminat odeyemez kira geliri var nasil nafaka baglanmaz.bende calismiyorum .Hem mal paylasilicak ama tum masraflar bana ait
Baska avukata gidicem ama cok kotuyum

Bu işte bir gariplik var.

Obur konunda da herkes avukati degistirin demisti. Hatta ben fransada yasayan turk bi avukat linki atmistim. Biraz daha mantikli hareket edin. Bosanma davasi degil mi bu mali nasi paylastirmiyorlar.
Hep kararsiz kaldim.Yeni bir avukat tekrar sil bastan baslamak zor geldi bana.Bu avukat herseyimi biliyor diye degistirmedim birde avukat degistirmek icin gecerli bir sebep lazimmis.Ya bilmiyorum aptallik ettim guvenmemem gerekiyormus

Son düzenleme:
Hemen acilen avukatını değiştir, sağlam avukat bul, temyiz sürecini asla geciktirme, hiç normal bi durum değil bu...

Ah canim minareyi calan kilifini uydururmus misali.Annesigilde kaldigini calismasigini kredileri oldugunu soyleyip siyirdi kendini.Metresi ise tam bir seytan kadin herseyi oyle duzenliyorki inanin hayret ediyorum.Onca dolansiricilik yaptilar ama hepsini.kanuna uydurarak

Hemen acilen avukatını değiştir, sağlam avukat bul, temyiz sürecini asla geciktirme, hiç normal bi durum değil bu...
Ya bide adamin avukati bile yoktu .Tum herseyini metresi hazirlayip mahkemeye sunmus.Ve ben onlarin hakkimdaki iddialarini hic bilmedim gormedim.Avukatimin bana gondermesi gerekirdi

Ya bide adamin avukati bile yoktu .Tum herseyini metresi hazirlayip mahkemeye sunmus.Ve ben onlarin hakkimdaki iddialarini hic bilmedim gormedim.Avukatimin bana gondermesi gerekirdi
Aynen canım..bende boşandım ama avukatım herşeyi sordu, söyledi, konuştuk defalarca vs vs...normal değil..tongaya gelme canım

Sizin konunuzu hatırlıyorum. O zaman da birçok üye avukatının şüphelenmiştik hatırlarsanız. Peşini bırakmayın derim.
Canim birakmiycam ama maddi olarak avukat parasi odemekten bunaldim artik.Daha odemem gereken 10 bin tl avukat borcu var
ortada mal var ama gayrimenkul iste
Sanki birakin avukati hakimi satin almislar

Sizin baya olaylı bir konunuz vardı hatırlıyorum. Orada da herkes bundan şüphelenmişti. Başka avukat bulma şansınız yok mu?

Bende 1 avukatim. Derhal mahkemeye gidin dosyanin fotokopisini isteyin. Tamamini alin. Memurlar size sorun cikarip avukatinizdan alin vs diyebilir. Dosyanin asıl tarafi benim deyip inceleme hakkinizi isteyin.

Karari mutlaka temyiz edin ama avukatinizin etmesine izin vermeyin. Kocanin calisip calismamasi onemli degildir nafaka icin.

Ama tazminat icin sizin neden bosandiginiz onemlidir.

Evlilikte edinilmiş mallar ortaktır yarısı sizin. Avk. Değistirin. Yol göstereblr fakat teminat veremez. esinizin gizli çalıştığını belgeleyin. Malları kacırmak için el diğistireblir hemen tedbir koydurun. Baska bi avk. İle devam edin. bosanma sebebi aldatılmaysa belgeleyin karsı taraftanda tazminat alablrsnz.

Canim cok tesekkur ederim bilgilerin icin
bosanma sebebi aldatma,siddet alkol ve beni aldattigi kadinla bir olup yapmadigi oyun kalmadi mal varligimizi metresine satmam icin.
Ben davaya hic cagrilmadim.Bosanma dosyasini gormedim .Karsi taraf avukat bile tutmadi islerini metresi yonetti.
Yani anlayamiyorum
Eski esim calismadigini iddia ediyor ama bu sure zarfinda butun borclarini odedi nasil olurda cocuklari icin para bulamaz.Yani neresinden baksam 1 m euroluk gayrimenkul var
Kesin diyorum avukata para teklif ettiler.Moralim yerle bir oldu
Az oncede eski esim aradi beni yeterki beni eve al ben cocuklarimin her ihtiyacini karsilarim diyor.Mallari satmayalim diyor.Saka gibi ya
Uyansam diyorum.su kabustan

Mallari benim imzam olmadan satamiyor .Aldatilma icin kocama bile ceza vermeyen Hakim diger kadina hic vermez.
Temyize gidicem ama hic umidim kalmadi

Mallari benim imzam olmadan satamiyor .Aldatilma icin kocama bile ceza vermeyen Hakim diger kadina hic vermez.
Avk. Değistir bizzat katıl hakkını al. Kadınla esinizin tl dökümünü çıkarın mesela evlilik döneminden. Ümidinizi kaybetmeyin avk. Uzlastırıyorum diye..
Bilmiyorm yani beska avk. Şart

Ben hala inanamıyorum ya. Hadi seni boşver diyelim ama çocuklara cüzide olsa nafaka bağlanırdı. Hiç çalışmasa bile çocuklarına bakmak zorunda.

Ben hala inanamıyorum ya. Hadi seni boşver diyelim ama çocuklara cüzide olsa nafaka bağlanırdı. Hiç çalışmasa bile çocuklarına bakmak zorunda.
Sendercim bilmiyorum.Aklim karmakarisik.Gecen yil siddet yuzunden sikayet edince bile 50 bin tl kadar tazminat veren mahkeme bosanmada tazminati reddetmis. Ama bi zahmet edip bosanmada ex kocayi suclu bulmuslar fakat calismiyor diye nafaka tazminat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…