- 3 Şubat 2009
- 9.825
- 16.682
- 44
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
Bilmiyorum canim gercekten karari okuyunca yikildim asla bu kadarini beklemiyordum.Adamin biton mali var nasil tazminat odeyemez kira geliri var nasil nafaka baglanmaz.bende calismiyorum .Hem mal paylasilicak ama tum masraflar bana aitİnanılır gibi değil. Dava sırasında tedbir nafakası bağlanmış mıydı? Hem aldat hem keyif çat oh ne ala. Çocuklar için işsiz bile olsa nafaka vermek zorundaydı. Gerçekten avukatta bir problem var.
Benim avukatım, senin davan benim hukuk bürom için kartvizit olacak diyor. Bende çok güveniyorum ama tedirgin oldum şimdi.
Hemen yeni bir avukat bul, temyize git canım. Allah yardımcın olsun.
Bu işte bir gariplik var.Bilmiyorum canim gercekten karari okuyunca yikildim asla bu kadarini beklemiyordum.Adamin biton mali var nasil tazminat odeyemez kira geliri var nasil nafaka baglanmaz.bende calismiyorum .Hem mal paylasilicak ama tum masraflar bana ait
Baska avukata gidicem ama cok kotuyum
Hep kararsiz kaldim.Yeni bir avukat tekrar sil bastan baslamak zor geldi bana.Bu avukat herseyimi biliyor diye degistirmedim birde avukat degistirmek icin gecerli bir sebep lazimmis.Ya bilmiyorum aptallik ettim guvenmemem gerekiyormusObur konunda da herkes avukati degistirin demisti. Hatta ben fransada yasayan turk bi avukat linki atmistim. Biraz daha mantikli hareket edin. Bosanma davasi degil mi bu mali nasi paylastirmiyorlar.
Hemen acilen avukatını değiştir, sağlam avukat bul, temyiz sürecini asla geciktirme, hiç normal bi durum değil bu...Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.
Bosanma davam cekismeli suruyordu ,ben hic katilmadim avukatim gerek yok dedi.
Buyuk bir miktar tazminat alicaksin demisti bana ilk basta
Kocam gizli calisiyordu geliri yok diye gostermis
' 4cocuk var bende calismiyorum is ariyorum
Ama ortada yuklu bir mal var paylasilicak
Oda yari yariya olucak belkide ex koca ben calistim benim param diyerek onu bile istemiycek
Hakim nafaka bile vermemis baba calismiyor diye ,nede tazminat
Olurmu boyle birsey
Ilk bsalarda avukatim garanti etmisti buyuk bir tazminat alicaksin diye ;ama bugun karar verilmis ve sonuc O
Inanmak istemiyorum
Calismiyorsa bile mali var ya niye cocuklardan sadece ben sorumluyum
O keyif yapicak ben nasil basedecem ya
Ben avukati satin aldilar diye dusundum bugun gittim yanina gayet rahat
Iyi de esin calismiyorsa veremez dedi bana
Bende calismadigini bastanda biliyordunuz ya dedim
Bilmiyorum oysa bana cok umit vermisti
Kendinmi kandirilmis gibi hissediyorum
Ah canim minareyi calan kilifini uydururmus misali.Annesigilde kaldigini calismasigini kredileri oldugunu soyleyip siyirdi kendini.Metresi ise tam bir seytan kadin herseyi oyle duzenliyorki inanin hayret ediyorum.Onca dolansiricilik yaptilar ama hepsini.kanuna uydurarakArtık sadece gelir durumu değil, gider durumu da inceleniyor.
Eğer kredi kartı kullanıyorsa bankaya yazı yazarak belli bir tarihten sonraki ekstresini isteyebilirsiniz. Geliri olmayan adam nasıl harcayacak?
Kirada oturuyorsa nasıl bir evde kirada oturuyor? Nasıl bir semtte? Mesela benim eski kocam SSK emeklisi olup 1000 TL maaşı olduğunu iddia etti çocuklarına az nafaka vermek için ama şu an aylık kirası 2000 TL olan bir evde oturuyor
Hangi bankada hesabı/hesapları olduğunu biliyorsanız talep halinde o bankalara yazı göndertiyor mahkeme. Hesap dökümü geliyor, ne yatmış ne çekilmiş vs.
Her meslekte tecrübeli kişiler var, avukatınızı değiştirmenizi ve tecrübeli birini tutmanızı tavsiye ederim. Tutumu hiç hoş değil bu avukatınızın.
Ya bide adamin avukati bile yoktu .Tum herseyini metresi hazirlayip mahkemeye sunmus.Ve ben onlarin hakkimdaki iddialarini hic bilmedim gormedim.Avukatimin bana gondermesi gerekirdiHemen acilen avukatını değiştir, sağlam avukat bul, temyiz sürecini asla geciktirme, hiç normal bi durum değil bu...
Aynen canım..bende boşandım ama avukatım herşeyi sordu, söyledi, konuştuk defalarca vs vs...normal değil..tongaya gelme canımYa bide adamin avukati bile yoktu .Tum herseyini metresi hazirlayip mahkemeye sunmus.Ve ben onlarin hakkimdaki iddialarini hic bilmedim gormedim.Avukatimin bana gondermesi gerekirdi
Canim birakmiycam ama maddi olarak avukat parasi odemekten bunaldim artik.Daha odemem gereken 10 bin tl avukat borcu varSizin konunuzu hatırlıyorum. O zaman da birçok üye avukatının şüphelenmiştik hatırlarsanız. Peşini bırakmayın derim.
Canim cok tesekkur ederim bilgilerin icinBende 1 avukatim. Derhal mahkemeye gidin dosyanin fotokopisini isteyin. Tamamini alin. Memurlar size sorun cikarip avukatinizdan alin vs diyebilir. Dosyanin asıl tarafi benim deyip inceleme hakkinizi isteyin.
Karari mutlaka temyiz edin ama avukatinizin etmesine izin vermeyin. Kocanin calisip calismamasi onemli degildir nafaka icin.
Ama tazminat icin sizin neden bosandiginiz onemlidir.
Canim baska avukat var tabi olmazmi yarin icin rv aldSizin baya olaylı bir konunuz vardı hatırlıyorum. Orada da herkes bundan şüphelenmişti. Başka avukat bulma şansınız yok mu?
Mallari benim imzam olmadan satamiyor .Aldatilma icin kocama bile ceza vermeyen Hakim diger kadina hic vermez.Evlilikte edinilmiş mallar ortaktır yarısı sizin. Avk. Değistirin. Yol göstereblr fakat teminat veremez. esinizin gizli çalıştığını belgeleyin. Malları kacırmak için el diğistireblir hemen tedbir koydurun. Baska bi avk. İle devam edin. bosanma sebebi aldatılmaysa belgeleyin karsı taraftanda tazminat alablrsnz.
Avk. Değistir bizzat katıl hakkını al. Kadınla esinizin tl dökümünü çıkarın mesela evlilik döneminden. Ümidinizi kaybetmeyin avk. Uzlastırıyorum diye..Mallari benim imzam olmadan satamiyor .Aldatilma icin kocama bile ceza vermeyen Hakim diger kadina hic vermez.
Temyize gidicem ama hic umidim kalmadi
Ben hala inanamıyorum ya. Hadi seni boşver diyelim ama çocuklara cüzide olsa nafaka bağlanırdı. Hiç çalışmasa bile çocuklarına bakmak zorunda.Mallari benim imzam olmadan satamiyor .Aldatilma icin kocama bile ceza vermeyen Hakim diger kadina hic vermez.
Temyize gidicem ama hic umidim kalmadi
Canim valla onuda denedim ama ise yaramadi.Bide ona haber ucurmuslar karin seni sikayet etti diyegizli çalışıyorsa vergi kaçırıyor diye şikayet etseniz
Sendercim bilmiyorum.Aklim karmakarisik.Gecen yil siddet yuzunden sikayet edince bile 50 bin tl kadar tazminat veren mahkeme bosanmada tazminati reddetmis. Ama bi zahmet edip bosanmada ex kocayi suclu bulmuslar fakat calismiyor diye nafaka tazminat yokBen hala inanamıyorum ya. Hadi seni boşver diyelim ama çocuklara cüzide olsa nafaka bağlanırdı. Hiç çalışmasa bile çocuklarına bakmak zorunda.