- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.
Bosanma davam cekismeli suruyordu ,ben hic katilmadim avukatim gerek yok dedi.
Buyuk bir miktar tazminat alicaksin demisti bana ilk basta
Kocam gizli calisiyordu geliri yok diye gostermis
' 4cocuk var bende calismiyorum is ariyorum
Ama ortada yuklu bir mal var paylasilicak
Oda yari yariya olucak belkide ex koca ben calistim benim param diyerek onu bile istemiycek
Hakim nafaka bile vermemis baba calismiyor diye ,nede tazminat
Olurmu boyle birsey
Ilk bsalarda avukatim garanti etmisti buyuk bir tazminat alicaksin diye ;ama bugun karar verilmis ve sonuc O
Inanmak istemiyorum
Calismiyorsa bile mali var ya niye cocuklardan sadece ben sorumluyum
O keyif yapicak ben nasil basedecem ya
Ben avukati satin aldilar diye dusundum bugun gittim yanina gayet rahat
Iyi de esin calismiyorsa veremez dedi bana
Bende calismadigini bastanda biliyordunuz ya dedim
Bilmiyorum oysa bana cok umit vermisti
Kendinmi kandirilmis gibi hissediyorum
temyize gidicem ama dosyayi hic takip etmedimKararı mutlaka temyiz edin. Bırakın avukatı. Siz takip edin dosyasınız ya, ne olursa olsun niye siz dosyasınızı hiç takip etmemişsiniz ki. Muhakkak temyiz edin kararı.
aynen canim az once rv aldim yarin aksam bayan bir avukata gidicemkadın avukat bulun kendısınıze mumkunse barodan
temyiz dilekcesini baska bir avukata yazdiricam benimkine guvenim kalmadi artikadam çalışmıyor olsa bile asgari ücretle çalışıyor kabul edilerek ona göre çocuklara nafaka bağlar mahkeme
tabi velayeti size verdiyse
mümkünse mahkeme kararını isteyin hatta mahkeme kalemine gidin ve kararın tebliğ olup olmadığını sürelerin geçip geçmediğini öğrenin
mahkeme kararı size tebliğ edildikten sonra (avukatınız olduğu için ona da tebliğ olmuş olabilir) tebliğden itibaren 2 haftalık temyiz süreniz var
aleyhe bi kararı avukatınızın temyiz zorunluluğu var, temyiz etmeyecekse de sizden yazılı onay almalı
süreler geçmiş, temyiz edilmemiş ve larar kesinleşmişse yapacak birşey yok malesef, sadece avukatı barosuna şikayet edebilirsiniz
nafaka konusunda ilerde şartlar değiştiği koşulda dava ihtimaliniz her zaman var, eşiniz işe girerse vs yahut çocukların ihtiyaçları artarsa
tazminat da anca aldatma şiddet tarzı durumlar ispatlandığında söz konusu olur, yine çalışmıyor bile olsa az da olsa bi miktara hükmedilir
zaten evlilikten sonra edinilen mallar yarı yarıya, onun davası ayrı sürer
şimdi dikkat ettim de sanırım karar duruşması bugünmüş
gerekçeli kararın yazılması da 1 aya yakın sürer, o size (daha doğrusu avukata) tebliğ olur
tebliğden itibaren temyiz edin, hatta başka bir avukata sadece temyiz dilekçesini bile yazdırabilirsiniz çünkü güzel bir dilekçe olmalı bozulup gelmesi için kararın
Babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar. Valla o çalışmıyor da sen de milyarder değilsin, sende çalışmıyorsun. Çocuklara kim bakacak o zaman. Temyiz dilekçende belirt bu hususlarıtemyize gidicem ama dosyayi hic takip etmedim
avukata biraktim herseyi
sonuc bu
Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.
Oda yari yariya olucak belkide ex koca ben calistim benim param diyerek onu bile istemiycek
Olurmu boyle birsey
Ilk bsalarda avukatim garanti etmisti buyuk bir tazminat alicaksin diye ;ama bugun karar verilmis ve sonuc O
Inanmak istemiyorum
Konu sahibi yurtdışında yaşıyor diye biliyorum orada temyiz süresi farklı olabilir mi?adam çalışmıyor olsa bile asgari ücretle çalışıyor kabul edilerek ona göre çocuklara nafaka bağlar mahkeme
tabi velayeti size verdiyse
mümkünse mahkeme kararını isteyin hatta mahkeme kalemine gidin ve kararın tebliğ olup olmadığını sürelerin geçip geçmediğini öğrenin
mahkeme kararı size tebliğ edildikten sonra (avukatınız olduğu için ona da tebliğ olmuş olabilir) tebliğden itibaren 2 haftalık temyiz süreniz var
aleyhe bi kararı avukatınızın temyiz zorunluluğu var, temyiz etmeyecekse de sizden yazılı onay almalı
süreler geçmiş, temyiz edilmemiş ve larar kesinleşmişse yapacak birşey yok malesef, sadece avukatı barosuna şikayet edebilirsiniz
nafaka konusunda ilerde şartlar değiştiği koşulda dava ihtimaliniz her zaman var, eşiniz işe girerse vs yahut çocukların ihtiyaçları artarsa
tazminat da anca aldatma şiddet tarzı durumlar ispatlandığında söz konusu olur, yine çalışmıyor bile olsa az da olsa bi miktara hükmedilir
zaten evlilikten sonra edinilen mallar yarı yarıya, onun davası ayrı sürer
şimdi dikkat ettim de sanırım karar duruşması bugünmüş
gerekçeli kararın yazılması da 1 aya yakın sürer, o size (daha doğrusu avukata) tebliğ olur
tebliğden itibaren temyiz edin, hatta başka bir avukata sadece temyiz dilekçesini bile yazdırabilirsiniz çünkü güzel bir dilekçe olmalı bozulup gelmesi için kararın
İnanılır gibi değil. Dava sırasında tedbir nafakası bağlanmış mıydı? Hem aldat hem keyif çat oh ne ala. Çocuklar için işsiz bile olsa nafaka vermek zorundaydı. Gerçekten avukatta bir problem var.Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.
Olurmu boyle birsey
Inanmak istemiyorum