iyi akşamlar benim annemin çok büyük bir sorunu var. annem 32 senelik evli 3 seneden beri babamın eve uğradığı yok sadece faturaları geliyodu babam annemin oturduğu evi adres göstererek hemen hemen bütün bankalara borç yapmış ne kadar borç yaptığını yada tam olarak nereye yaptığını bilmiyoruz annemde bunları öğrenince 4 ay önce babamdan boşandı şimdi hergün eve icra geliyor bu arada borç yapan sadece babamda değil abim ve kızkardeşimde babamla birlikte birsürü borç yapmışlar biz 5 kardeşiz babam abim(kendisi evli) kızkardeşim annemle yaşamıyor ben arada uğruyorum annem iki küçük kızkardeşimle kalıyor dikiş dikerek geçimini sağlıyor bu arada babam annemin haberi olmadan 1994 yılında annemin oturduğu evi ipotek yapmış annem satılamaz diye karar çıkarttı
şimdi hergün annemin evine haciz geliyor beyaz eşyaların hepsini aldılar geri almak için 4 milyar gerekli maddi durumu zaten kötü evdki çocuklar perişan oldular annem gelen alacaklılara boşandığını söylüyor fakat borçlar önceden olduğu için birşey yapamıyoruz annem 4 sene önce boşanmak istemişti fakat babam razı gelmemişti şimdi onlar kaçıyor annem ve iki küçük kızkardeşim mağdur oluyor ne yapmak lazım lütfen ALLAH rızası için yardım edin konuyu tam anlatabildim mi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyoruz