avukat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi Ekol hukuk burosu

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.960
49.229
598
merhaba herkese
evimize ekol hukuk burosu diye bir yerden cokta ihtarnameye benzemeyen bir kagıt geldi (kagidin resmini ekledim) aveada borcumuz varmis turk telekomdan sordurttugumuzda boyle bir borc gorunmuyor.
netten bu hukuk burosunu arastirdigimda dolandirici yazanlari bile gordum surekli telefonla ve kagit yollayarak taciz ediliyoruz bu icra kagidinin gercekligi nedir acaba bakabilirmisiniz
IMG-20170630-WA0003~2.webp

sırf isim benzerliğinden dolayı burası resmen babama kalp krizi geçirtiyordu. avukatım diye olur olmadık kişilere borçlu olan kişileri değil onların eşini dostunu akrabalarını arıyorlar ki rezil edip küçürüp paralarını almak için. sizde de isim benzerliği olabilir ya da akrabanızın kağıdını size göndermiş olabilirler. isimde sizin adınız mı var?

sırf isim benzerliğinden dolayı burası resmen babama kalp krizi geçirtiyordu. avukatım diye olur olmadık kişilere borçlu olan kişileri değil onların eşini dostunu akrabalarını arıyorlar ki rezil edip küçürüp paralarını almak için. sizde de isim benzerliği olabilir ya da akrabanızın kağıdını size göndermiş olabilirler. isimde sizin adınız mı var?
evet bizim adimiz ama bizim boyle bir borcumuz yok

Avea mi kaldi?

E devletten goruntuleme yapin iciniz rahat eder
simdi baktik bir dava dosyasi var ama orda yazan davali ile bu hukuk burosunun bir alakasi yok bize borcunuz var diye mahkemeye veriyoruz diye hic bir kagit bildirim gelmedi daha once turk telekoma sorduk onlardada yok gorunuyor borc uzerinde yazan numarayi kullandik ama bizim borcumuz yoktu hatti kapatirken tum faturalari odemistik

Yapacağınız şey başka bir avukatla görüşmek. Tam net okuyamadım ama ihtarname sanırım.

Yapacağınız şey başka bir avukatla görüşmek. Tam net okuyamadım ama ihtarname sanırım.
ihtarname boyle renkli basliklari olan a 4 kagidina basili olarakmi gelir benim bildigim kenarlari delikli olan ince kagitla gelir mahkeme kagitlari falan bu bildigimiz a4

Borçları tahsil edemedikleri durumlarda hukuk büroları satın alıyo borçları

Kredi, kredi kartı, telefon faturası gibi şeylerde yapılıyo

Lakin borcunuz varsa eski abea yeni türktekekomu arasığınızda çıkması gerekir önceden borcunuzun bildirilmiş sizinde ödememiş olmanız gerekir

Türk telekomla tekrar görüşün gelen evrağı fax mail yoluyla kendilerine iletin eğer borç var ve onlara devrettilerse onaylarlar durumu

ihtarname boyle renkli basliklari olan a 4 kagidina basili olarakmi gelir benim bildigim kenarlari delikli olan ince kagitla gelir mahkeme kagitlari falan bu bildigimiz a4
Yok böyle gelmez. Zaten başında uyarı mektubu yazıyor. Şimdi dikkat ettim. Dediğim gibi bir avukata danışın. Yanlış bir şey olmasın sonra.

hayır ihtarname değil kesinlikle.. aveadan gönderilmiştir diyor zaten..
sayfada adresimiz isimimiz falan oldugundan tam alamadim resimi en basinda kirmizi fon uzerine kocaman ihtarname yaziyor ve evinize icra gelecek yaziyor bu kagitta icea kararini hukuk burolarimi veriyor bu tebligi hukuk burolarimi yapwr ?

Ekol hukuk beni de aramis mesaj atmisti. Turk telekoma gittim gercekten babamin borcu cikmisti. Bu yuzden odemistik.

Emin misiniz sizin veya akrabalarinizin olmadigina? Acikcasi telekom borcu cikartinca ben hic dusunmeden odedim. Sorup sorusturmadim. Hata mi ettim acaba?

Ekol hukuk beni de aramis mesaj atmisti. Turk telekoma gittim gercekten babamin borcu cikmisti. Bu yuzden odemistik.

Emin misiniz sizin veya akrabalarinizin olmadigina? Acikcasi telekom borcu cikartinca ben hic dusunmeden odedim. Sorup sorusturmadim. Hata mi ettim acaba?
canim hat bizim biz kullandik ona itirazim yok ama tt de falanda bu borc gorunmuyor gonderdikleri kagitta hicbir borc bilgisi yazmiyor gelin uzlasalim falan yaziyor arka sayfasinda varlik sirketi gibi bir sey sanirim ama bizde bu birc tt de gorunmuyo onlar borc var dese odeyecegim ama yok

canim hat bizim biz kullandik ona itirazim yok ama tt de falanda bu borc gorunmuyor gonderdikleri kagitta hicbir borc bilgisi yazmiyor gelin uzlasalim falan yaziyor arka sayfasinda varlik sirketi gibi bir sey sanirim ama bizde bu birc tt de gorunmuyo onlar borc var dese odeyecegim ama yok

Icralik dosyalara baktirdiniz mi peki? Benim de basta gorunmemisti. Sonra mudurle gorusmek istedim. Sizin adiniz kullanilarak bunu yapiyorlarda siz nasil bir yol izliyorsunuz sorusturma baslatilmadi mi diye... sonra ortaya ciktiki ekol hukukta bir problem yok sadece icralik dosya oldugu icin normal giseden halledemezmisim.

esim simdi tt den geldi dun goremedikleri borcu bugun gormusler yani evet borc varmis yardimci oldugunuz icin hepinize tesekkur ediyorum

Icralik dosyalara baktirdiniz mi peki? Benim de basta gorunmemisti. Sonra mudurle gorusmek istedim. Sizin adiniz kullanilarak bunu yapiyorlarda siz nasil bir yol izliyorsunuz sorusturma baslatilmadi mi diye... sonra ortaya ciktiki ekol hukukta bir problem yok sadece icralik dosya oldugu icin normal giseden halledemezmisim.
bende simdi ogrendim canim evet borc varmis odeyecegiz artik napalim neyin borcu oldugunu hala anlamadim ya neyse tesekkur ederim

Back
X