• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat arkadaslar ve kiraci haklari konusunda bilgili olanlar bakarmisiniz

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba arkdaslar bizim ev sahibimiz bizi evden kopegimizi bahane ederek cikartti havlama sesinide kayit etmis. Ulastigim yetkililer kopek sesi 10 desibeli gecmeden oyle bir haklari yok.. bu kisi bizim kiramizi hic bankaya yatirtmadi hep elden aldi 2 yil. 3 olarak asil cikartma sebebi aslinda evi adam ettik oda evinin kapilarini taktirdi ve daha fazla para edecegini dusunuyordu. Bizden onceki kiraciyida apartmandan kavga ederek gondermisler sebebi adam kufur etmis vs.. apartmanda zaten surekli somurme vardi surekli herseyden para kopartma derdindelerdi apartman silinmedigi halde her ay 25 lira yer silme 5 lirada elektrik parasi aliyorlardi ama apartman pislik icinde belki 2 ayda bir siliniyor.. aile apartmani..bizz bu ayin 1 inde kiramizi vermistik zaten ve 10 gibi bize cikin dedi ve biz evi 26 da bosalttik ve 10 gunluk alacagimiz oldugu halde onu da vermedi.. sadece depozit verdi gonderdi. Birde kabadayilarki sormayin. Zaten bu sene kontrat ta yapmadi ve ben hamile hamile gunlerce ev aradim bu havada 1 ay sonra dogum yapacagim ve kopegimden ayrilmak zorunda kaldim size sorum su benim bu durumdaki haklarim nelerdir ben tum haklarimi aramak istiyorum dava vs. Acmak istiyorum yani ssonuna kadar bana bi konidaki haklarimi soylerseniz sevinirim

Bilmiyorum. Konuyu güncel tutayım diye yorum yaptım :) şimdiden hayırlı doğumlar

Back