• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avukat arkadaşlar lütfen çok acil cevap verin

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
avukat arkadaşlardan acil cvp bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

eşimin ve kayınvalidemin üzerine olan evde oturuyorduk ev hisseli tapu ve yarısı yan komşunun arsası içerisine yapılmış (daha doğrusu parsel gelmeden böyle değilmiş parsele girince mahalle birbirinin arsasına girmiş gözüküyor)30 yıldır bu böyle.yan komşumuz 1 senedir huzur vermedi ben mütahide verdim anlaştım eviniz yıkılacak mahkemeye vericem die.bizde gittik araştırdık yıkım bedeli olarak evin değeri ne ise yarısını öde dermiş mahkeme bizim ev afyonun şartlarına göre 40 bin eder yarısı 20 bin bide arsanın kalan kızmı var bize ait olan kısmı onunla birlikte 35 bin ederdi biz tatlılık olsun 30 senelik komşumuz diye15bin yıkım bedeli 10 binde arsaya 25 bine anlaştık arsasıyla birlikte 25 bin yıkım bedelini alıp arsayı devrettik.şuanda henüz çıkmadık adam şimdi diyorki mütahitle anlaşamadım vermedim evi kiraya vericem çıkın.evi kiraya verme hakkı varmı?çünkü evi yıkıcam diyerek 40binlik evi 25 e aldı.şahitlerimiz var yıkım bedeli diyerek pazarlıkta yanımızda olanlar var.ev olarak kullanıcam kiraya vericem diyor eğer öyle olsaydı evimizi satardık ona 40 bini alırdık.yıkacak evimizde yıkılacak sokakta kalacağız hiç olmazsa yıkım beeli alalım iyi kötü bi yer alırız dedik.yıkıcam diye kandırarak 40 binlik evi 25 bine aldı bu dolandırıcılığa girmez mi?evi yıkma hakkı var kiraya verme hakkı varmı ?ÇOK ACİL CVP LÜTFEN ONA GÖRE HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ LÜTFEN ÇOK ACİL​

Back