• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlar bakabilirmi.Yada bilgisi olanlar önemli

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar yeni bir işe girisicez.
Bankadan kredi çekmemiz lazim.
Krediye yapicagimiz işi gerekce gosterek cekicez onda skntı yokda.
Banka memur kefil istiyor.
Eşim memur iyi güzel hoş ama esimin uzerinde 2 ayri suan ödemekte oldugumuz kredi var.
Bu şartlar altinda kefil olabilirmi.
Girisecegimiz yeni iş için eşimmmm.
Cvp larinizi bekliyorum merakla.
Çokk cok onemli

Benim bildiğim üzerinde kredi borcu olduğu için kefil olarak kabul etmezler, krediyi çeken kişi ödeme güçlüğü çektiği zaman kefilin borcu ödemesi istenir, yine de siz en sağlıklı bilgiyi kredi çekeceğiniz bankadan öğrenebilirsiniz, kefillik şartları nelerdir sorun.

Benim bildiğim üzerinde kredi borcu olduğu için kefil olarak kabul etmezler, krediyi çeken kişinin ödeme güçlüğü çektiği zaman kefilin borcu ödemesi istenir, yine de siz en sağlıklı bilgiyi kredi çekeceğiniz bankadan öğrenebilirsiniz, kefillik şartları nelerdir sorun.

Ay inanamiyorum.bu cok kötü olur işte hemmde çok.
Tsk ederim

Ay inanamiyorum.bu cok kötü olur işte hemmde çok.
Tsk ederim
Özellikle memur kefil istenmiş ki işi aylığı garanti diye, eşinizin üzerinde kredi varsa ki varmış, siz ödeyemediğinizde o da ödeyemez diye kefilliği kabul edilmez, en azından ben öyle biliyorum, bankalar üzerinde kredi borcu olmayan, ödemede zorluk çekmeyecek, kredi notu yüksek kişilerin kefilliğini kabul ediyor ama siz benim yazdıklarımla umutsuzluğa kapılmayın yine de bankacı veya avukat değilim, belki yanlış biliyorumdur, hafta başı kredi çekeceğiniz bankayla görüşmenizi tavsiye ederim, belki onların kefil şartları farklıdır.

Özellikle memur kefil istenmiş ki işi aylığı garanti diye, eşinizin üzerinde kredi varsa ki varmış, siz ödeyemediğinizde o da ödeyemez diye kefilliği kabul edilmez, en azından ben öyle biliyorum, bankalar üzerinde kredi borcu olmayan, ödemede zorluk çekmeyecek, kredi notu yüksek kişilerin kefilliğini kabul ediyor ama siz benim yazdıklarımla umutsuzluğa kapılmayın yine de bankacı veya avukat değilim, belki yanlış biliyorumdur, hafta başı kredi çekeceğiniz bankayla görüşmenizi tavsiye ederim, belki onların kefil şartları farklıdır.
Peki çok tesekur ederim.
Mune hafta başini zor ederim simdi

Kizlar yeni bir işe girisicez.
Bankadan kredi çekmemiz lazim.
Krediye yapicagimiz işi gerekce gosterek cekicez onda skntı yokda.
Banka memur kefil istiyor.
Eşim memur iyi güzel hoş ama esimin uzerinde 2 ayri suan ödemekte oldugumuz kredi var.
Bu şartlar altinda kefil olabilirmi.
Girisecegimiz yeni iş için eşimmmm.
Cvp larinizi bekliyorum merakla.
Çokk cok onemli
Cekeceginiz kredi icin gelir gider dengesine de bakiyorlar.
Esinizin kredi notu nasil ?

Cekeceginiz kredi icin gelir gider dengesine de bakiyorlar.
Esinizin kredi notu nasil ?

Kri notun bilmiyorum ama
Suana kadar bi sknti olmadi cok sukur odemelerde pimpirikli bir tip dir bu konuda hatta bir gun oncesinden oder hep.
Buda puana yansir sanirim ama kac bilmiyorum

Back
X