Avuç içinde kırmızı lekeler...

meldaaa

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
201
4
44
dönem dönem çıkıyo, büyüyo ve kayboluyo...
lekeler çıktığında avuçlarım çok kaşınıyo...

bi fikri olan var mı?

Canım seni çok iyi anlıyorum. Yıllarca uğraştım o hastalıkla. Elimi sabuna bile süremiyordum; bırak deterjana dokunmayı. Çok kaliteli sabun kullanmam gerekiyordu sabunu yanımda taşıyordum; kaşınıyor nokta nokta oluyordu iki avucumda hatta şişiyordu. Kaşıntısı korkunçtu.:İki avucumun içi beneklerle doluyor ama avuç içinden başka yerde olmuyordu.Ozaman bir şirkette çalışıyordum. Hergün gelen şirket doktoruna göstedim. 2krem verdi karıştırıp sürdüm.Allah razı olsun 98 yılından beri kurtuldum.Sabuna dokunamayan ben elim sürekli deterjan ,çamaşır suyu hatta porçöze bile sürebiliyorum.Ama kremlerin adını neden aklımda tutmadım şimdi çok pişmanım.Doktorda vefat etmiş (ALLAH mekanını cennet etsin.)ondan bile tekrar adını isteyecektim kremlerin.Benim gibi derdi olanlar kurtulsun isterdim. Tek hatırladığım kremlerden birinin kutusunun rengi yavru ağzı rengindeydi diğerini hatırlamıyorum.Dilerim sende şifa bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…