• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avuç içi Soyulması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

ccerence

Ziyaretçi
arkadaşlar eşim için araştırıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

avcunun içi parmakların uçları falan soyuluyor.cildi kuru ama onla ilgi değil gibi çünkü ben bi kaç yöntem denedim...

işi gereği elleri sürekli kirleniyor gerçi temizligine dikkat ediyor uzun süre kirli kalmıyor sürkeli yıkıyor...sabahları kremini falan sürüyoruz ama nafile..

acaba nedendir ve nasıl geçirebiliriz...

ben de yıllardır aynı sorunu zaman zaman yaşarım.Doktora gittim tamamen stressten dedi.Stres nedeniyle eldeki ter bezleri küçülüyormuş ve terleme olamıyormuş ve çıkamayan ter birikip küçük kaparcıklar oluşturuyormuş daha sonra bunlar derinin soyulmasına sebep oluyormuş.
Bana doktorum bir krem verdi ve ellerini mümkün olduğunca az yıkamaya çalış dedi.Bu zamanlarda domates doğrarken bile eldiven tak dedi su ve asitli şeyler azdırır dedi ama sürekli yapanıyorum en iyisi stressten uzaklaşmak.

canım kremin adını yazman mümkün mü bi araştırıyım..eşimin stresli bi dönemi annemizi kaybetmiştik; belki de evet strestendir...strese çok hükmedemesek de kremi kullanabiliriz :)

teşeşkür ederim

canım el soyulması karaciğerle de ilgi olabiliyor,doktora sormakta fayda var...bazı besinleri yememesi gerekebilir...

öncelikle doktora gitmeni tavisey ederim canim bir forumda okumustum magnezyum eksikligindende ileri gelebiliyormus :bbo:

Benimde derim çok felaket soyuluyor, genelde bu mevsimlerde olur ama bu kez çok kötü oldu. Son zamanlar el yıkma alışkanlığı takıntı haline geldi bende, çok fazla yıkıyorum oda tetikledi ama eşim mevsimden kaynaklandığını söylüyor, bu mezsimde saç dökülmeleri ve deride dökülme artış gösterirmiş.

geçmiş olsun canımbenim ellerim de kaşınıyor aynı zamanda çok kurudu doktora gittim merhem verdi
alarji testi istedi ama henüz yaptırmadım merheminde faydasını görmedimsık sık nemlendirici sürüyorum

aynı sorunu bende yasadım beklazon adlı krem kullandım bir haftda gecti üstelik cok ii nemlendiriyor da

Back