avuc ici kasinmasi

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
37
kizlar merhaaba adetime 2 gun kala avuc iclerim kasinmaya basladi
bugun adetimin 1.gunu ama halen gelmedi ve avuc ici kasintim ara ara devam edio bunu yasayan ve hamile oldugunu ogrenen var mi?

Bence adetin 1 hafta gecene kadar bekle sonra da kan ver.çunku hamiş olduğunu dusunup de negatif çikmasi üzücü oluyor.avuç içi için de para gelecek diyorum

kizlar merhaaba adetime 2 gun kala avuc iclerim kasinmaya basladi
bugun adetimin 1.gunu ama halen gelmedi ve avuc ici kasintim ara ara devam edio bunu yasayan ve hamile oldugunu ogrenen var mi?
Canim avuc ici kasinmasiyla hamilelik belirtisi olurmu bu kadar herseyi hamileliye yormayin

Bence adetin 1 hafta gecene kadar bekle sonra da kan ver.çunku hamiş olduğunu dusunup de negatif çikmasi üzücü oluyor.avuç içi için de para gelecek diyorum

adet gelmezse oyle yapicam cnm, gecen seferde kimyasal gebelik yasis

Canim avuc ici kasinmasiyla hamilelik belirtisi olurmu bu kadar herseyi hamileliye yormayin

merhaba canım oncelikle cevabin icin tesekkurler,
insan tedavi ile hamile kalmaya calisinca igneler vs, bekledigin icin devamli biseyleri biseylere yoruyosun, kolay bisey degil, allah isteyen herkese versin diyorum ben,
bu arada konuyu actiktan sonrada ingilizce bi siteden arastirdim, hamileligin ilk haftalarinda hormonlarin etkisi ile avuc icinde kasinti ve kiZariklik olabiliyormus, kismetimizde varsa vardr elbet hersey allahtan

Hayirlisi olsun bende kaç aydir deniyorum ama artik belirti aramaktan adetlerim duzensiz oldu her ay artik belirti aramasamda artik vucut alisti dengesi bozuldu buyuzden diyorum canim yani sende oyle seyler yasama diye sonda uzulmeyin diye soyluyorum ve sen en azinda sende sorun olup olmadimi ogrenmişsin ben onuda ogrenemiyorum yurdisin yasadigim için yasal olarak 1,5 yil geçmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…