Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik gitme diyosun yaniEvet, kaba olacak ama sırf kızları "yatağa atarız " fikri ile her sene oraya tatile giden pislikler var ! Kızlar da fırsat verdigi icin maalesef her sene gidilmekten vazgecilen bir yer haline geldi. Rahatsız etme olasılıkları fazlaca.
Başım agrimasın diyorsan gitme canım. Ama aman ne olacak başa çıkarım diyorsan git. Güzelim yerin adını cikardılar resmen :/okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik.gitme diyosun yani
okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik gitme diyosun yani
neler oldu neler.hakikaten dinlemek lazımmışBaşım agrimasın diyorsan gitme canım. Ama aman ne olacak başa çıkarım diyorsan git. Güzelim yerin adını cikardılar resmen :/
Gittin. ahahaha kendine macera aramışsin canım yapacak bisey yokneler oldu neler.hakikaten dinlemek lazımmış
biz yıllar önce turla gitmiştik ortam hoşuma gitmemiştihaftaya 3-4 günlük kaçacak yakın yer lazım.avşa adasına gidicez am çok abaza dolu sırf arananların gittiği yer deniyo.doğru mu.varmı bildiğiniz
.ok iğrenç şeyler yaşadım yabiz yıllar önce turla gitmiştik ortam hoşuma gitmemişti
.ok iğrenç şeyler yaşadım ya
dedim ya adsa güzel aslında temiz güzel bi pansiyon bulun bi de.koylar var orda denize g,irebilirsin.akşam eeğlenceli bir yerOrdan farkli yerleri degerlendirsem daha iyi olur :)
Burada yazmissin. Kim dediyse sana haksizlik etmis.haftaya 3-4 günlük kaçacak yakın yer lazım.avşa adasına gidicez am çok abaza dolu sırf arananların gittiği yer deniyo.doğru mu.varmı bildiğiniz