avşa tatil için kötü mü.

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
176
34
40
haftaya 3-4 günlük kaçacak yakın yer lazım.avşa adasına gidicez .nasıl bir yer

Son düzenleme:
Evet, kaba olacak ama sırf kızları "yatağa atarız " fikri ile her sene oraya tatile giden pislikler var ! Kızlar da fırsat verdigi icin maalesef her sene gidilmekten vazgecilen bir yer haline geldi. Rahatsız etme olasılıkları fazlaca.

okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik.gitme diyosun yani
Evet, kaba olacak ama sırf kızları "yatağa atarız " fikri ile her sene oraya tatile giden pislikler var ! Kızlar da fırsat verdigi icin maalesef her sene gidilmekten vazgecilen bir yer haline geldi. Rahatsız etme olasılıkları fazlaca.
okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik gitme diyosun yani

okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik.gitme diyosun yani

okuldan öğretmen arkadaşımla gidecektik gitme diyosun yani
Başım agrimasın diyorsan gitme canım. Ama aman ne olacak başa çıkarım diyorsan git. Güzelim yerin adını cikardılar resmen :/

valla hic gitmedim, ama en son gazetede AVSA ADASINDA YEMEK BITTI diye haber gordugumden beri, Avsa bir muamma oldu bnm icin :KK70::KK70::KK70:

Esiminde yillik izini yaklasiyor aslinda bizde gidecek yerler bakiyoruz. Burayi takipteyim guzel fikirler gelirmi diye :)

belki sadece benim baiıma geldi ama zannetmem.genelde erkekler kız düşürmek için gidiyo belli.yani rahat tatil yapamadım

ailece gidip düzgünce tatil yapılabilir belki daha oturaklı.ama daha çok bekarlara yönelik b,ir yer.ada güzel eğlenmek isteyen için

manzarası akşam sokaklar fln iyi.ama yoğun .pansiyonu da iyi seçmek lazım

20 yasindaydim oraya gittigimde. Üzüldüm suan ada hakkinda bu duyumlarin olduguna. Gidenlerin 'arananlar' diye bahsedilmesi hosuma gitmedi acikcasi.

ya ada çok güzel beğendim ben.eğlenmek isteyen için de iyi ama güzel bi pansiyon bulmak lazım.tek bayan olunca plajda veya gece erkekler yanaşabiliyor.kalabalık çünkü.yoksa dedim ya ada güzel gidilmesi gereken bir yer ama erkekler rahat durmalı

X