- Konu Sahibi IstanbulDream
mrb kizlarr :) var mi benim gibi avrupadan istanbula gelin gitcek olanlar :) varsa bi burda toplanalim bakalim paylasicak seylerimiz olur belkii =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokmuş canım hepsi yerli malı seviyo sanırım
Ben varim :)
Avrupadan türkiyeye geliyorum.
Owwww bu konuyu gormemisim ben :)
Hosgeldıııınn ozelden sorcaktım da burdan sorayım o zaman... bende seneye allah kısmet ederse ıstanbula yerleşcem.. ama cok korkuyorum alışırmıyım naparım hıc arkadaşım olmıcak nasıl cevrem olur fln endişelerim var.. sende bunları düüşünüyomusun.. var mı orda bi cevren? :18:
Hosbuldum canim benim
Benim orda sevdigim ve cevresinden baska tanidigim yok :) Hic takmiyorum acikcasi, bizim millet kadar konuskan millet yok
Bu konuda korkma, arkadas edinirsin bi sekilde.
Calismayi dusunuyormusun evlendikten sonra?
Calışmayı cok istiyorum sosyal cevrem olsun istiyorum mutlaka.. yani boş duramam diye düşünüyorum.. mesleğimi yapmak icin bı kursa gitcem önce sonra başlarım heralde bakalım ama sevgilim bana burda iş bulmak calışmak öyle kolay değil demşti herkese güven olmuyomuş orda biraz korkuttu acıkcası bu konuda onu ikna ediceğmi düşünüyorum
Insallah calisirsin ya, sosial acidan cok onemli bence.
Istanbul'da nerde yasiyacaginiz belli mi bakim :)
henüz belli degil ama avrupa yakasında kalcaz.. senin nerde kalcagın belli mi
Valla isimize en yakin olanini sececez, buyuk ihtimalle gop, eyup, fatih tarafi.
Ozel hastaneler cogunlukla oralarda cunki :)
anladım.. hakkınızda hayırlısı olsunn
Bende varım :) 6 senelik ilişkimizden sonra sonunda 17 ağustosda evleniyoruz :))) bende almanyadan istanbula gelin gidiyorum:)
masallah allah mutlulugunuz daim etsin :) dügün istanbulda mi
cok tesekkür ederim :)) allah hic birimizi utandirmasin, hepimiz insallah cok mutlu oluruz.... evet istanbulda olucak kina gecesini almanyada yapicaz biraz büyük olucak istanbula gelemeyenler icin :))) galiba cogu bu sekilde yapiyor... sizin dügününüz nerde olucak?