• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa yakasnda iyi bir Dii aryorum

mrb
şişli de boğaziçi ağız ve diş sağlığı adında biri ortodontis diğeri ise dişçi ve çene cerrahisi iki doktor var..ben çok memnunum..bende tavsiye üzerine gittim..istersen açık adresini de yazarıma.s

tşk ederim vintage
bana hatalı kanal tedavisi yapılmış tam 5 dişime.
endodonti uzmanına gitmem lazımmış. Biraz araştırdım ya çapaya gitcem yada bahçelievlerde varmış sağlık bakanlığına bağlı "bahçelievler ağız ve diş sağlığı"
bir arkadaşım oraya gitmiş çok memnun kalmış. çok temizmiş ve hekimler çok titiz çalışıyormuş.
Ama henüz randevu alamadım:((

fiyatlar piyasayla hemen hemen aynı hatta bana çoğu yerden daha uygun geldi.
birz geç oldu ama ben gene sana özelden adresini ve numarasını yazarım canım.

Vintage çok teşekkür ederim çok sağol, özelden göndermişsin adres bilgilerini. Bugün arayıp görüşücem. Ben selimpaşada oturuyorum ama başka çarem yok yeterki memnun kalacağım bir hekim olsun, fizana bile giderim:)) tekrar sağol

rica ederim canım..
umarım memnun kalırsın..bende beykoz da oturuyorum..ama sağlık için 2 saatlik yolu teptim:)

umarım reklam gibi algılanmazmirmirmirmir
boğaziçi ağız ve diş sağlığı
adres: kocamansur sokak,modern apt.,no:60b, daire:4
şişli tel:0212 232 03 75
çene cerrahisinin adı doğan bey,
ortadontist doktorunun adı da toygar bey.

Zirkonyum veya Veneer kaplama da yapıyolar mı İyimdir acaba. Ben yaptıracağım ama durumumuz pek iyi değil sadece 1 kez yaptırablirim oyüzden güvenilir biyer olması lazım cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim...

Lütfen çok acil iyi bir hekime gitmem lazım. kanal tedavi için. önceki hekim eksik hatalı kanal yapmış

merhaba,benim de avrupa yakasında iyi,güvenilir bir hekime ihtiyacım var,öndeki 4 dişimi porselen yaptırmak istiyorum,edindiğim bilgilere göre zirkonyum tercih etmem gerektiğine inanıyorum ama doğal durma konusunda emin olamadığımdan bir türlü kalkışamıyorum,bana bu konuda yardımcı olabilecek,hekim önerebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Ben de Avrupa yakasında özellikle Bakırköy civarında bir diş hekimi arıyorum.4 ay önce kanal tedavisi yaptırmıştım dişime şimdi o dişimden koku geliyor.Çok rahatsızım sanırım yanlış yapıldı.Bir tane daha kanal tedavisi yapılması gereken dişim var.Önerisi olan var mı acaba? Fiyatları da uygun olsun lütfen...

mrb
şişli de boğaziçi ağız ve diş sağlığı adında biri ortodontis diğeri ise dişçi ve çene cerrahisi iki doktor var..ben çok memnunum..bende tavsiye üzerine gittim..istersen açık adresini de yazarıma.s

arkadaşlar bu iki doktor cene cerrahı ve ortodontist kendileri sadece diş teli ve ağız içi ameliyatlar ilgili işlemler yaparlar, kanal tedavisi, kaplama , dolgu gibi işlemlerle ilgilenmezler eğer dişlerine laminate, kaplama gibi takma dişler yaptırtmak istiyorsanız protez uzmanına ya da pratisyen bir diş hekimine danışın

Back