Saç Rengi ve Saç Boyama avrupa yakasındaki yaprak gibi saçlarım turuncu oldu sonunda:)))

sevda89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
61
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba.. bugün saçlarımın bayramı:))) hep istediğim turuncu saçlara sahip oldum.. daha önceden de turuncuya boyatmak için gittiğim kuaförlerde tam istediğim sonucu alamamıştım, şimdi avrupa yakasındaki yaprak gibi çok canlı saçlarım oldu meraklısı varsa tavsiyede bulunabilirm

çok merak ettimmm nasıl yaptın anlatsana :)))

tşkler kızlar:)) yarın resim çekileyim de paylaşayım.. valla ben birşey yapmadım herşeyi kuaförüm yaptı internetten buldum kuaförü hakkında araştırma yaparak gittim yaptığı saç modellerine renklerine falan bakarak gittim zaten bulunduğum semtte olması da işin cabası ( kartal yakacıkta oturuyorum-saçaklı kuaför) daha önceden farklı kuaförlerde denediğim için saç rengim önceden açılmıştı o yüzden öncesinde saçımı açmadı direk boyama aşamalarını uyguladı hatta kaşlarımı da boyadı vee şekillendirdi ve 14 gün önce burun estetik ameliyatı olmuştum şimdi aynaya bakınca kendimi tanıyomıyorum desem yeridir :) on günlük burnumu albümde paylaştım şimdi birde saç rengimi de paylaşayım estetik saç falan derken insanın kendine güveni geliyor yaaa :)))

CNM saçlarını görmedim ama burnun süper olmuş ve de çok yakışmış bebek yüzlü olmuşsun

qerçekten burun harika olmuş cnm, saçını da qörnce yorum yaparız

burun fotograflarına baktım cnm gercekten cok guzel olmuş,güle güle kullan...bır de turuncu saçlarını merak ettim..foto bekliyorum...

ay ben o turuncuya bayılıyorum.opuyorumnanaktan
güzel bir karar olmuş tatlım.fotoğrafını da bekliyoruz =)

yakışmış cnm güle güle kullan,renk aktıkça bir de karamel tonlarını dene derim ben,eminim o da yakışacaktır...diplerin aktıkça daha da oturur ve daha da güzelleşir renk..tekrar güle güle kullan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…