- Konu Sahibi Hepbanahepbana
-
Maslak Acıbadem'de Melih Gündüz var. Kendisini tanıyorum çok başarılı bir doktordur.
Maslak Acıbadem'de Melih Gündüz var. Kendisini tanıyorum çok başarılı bir doktordur.
Memorial hizmet hastanesi dr. Hakan peker mukemmel bir doktor tavsiye ederim.
Yeni yılın ilk çeyreği bitiminde gebelik düşünüyorumGebeliğe hazırlık aşamasından itibaren güvenerek gidebileceğim Avrupa yakasında özel hastanede ilgili bir uzman Dr arıyorum, yardımcı olursanız çok seviniriiiim
ben memorial remzi aydına gittim normal kontrola memnun kalmadım. gec geliyor, hastasının hikayesi önünde acık ama hatırlamıyor, sonradan telefon edip telaşlandırıyor.
zaten memoriale hangi bölüme gidersem gideyim (evime yakın diye gidiyorum) hastane değil de ticarethaneye gelmiş gibi hissediyorum..
dr cihan Erdoğdu, Cankat klinikte doktor. hastane Gayrettepe florence nightingale.
vallahi ben bayan Kadın Dogumcu arayısındaydım.. Çok şükür karşıma Fatih Medical Park'tan doktor Burcu Sağlam çıktı. Güler yüzlü anlayışla doktorumla gebelik öncesi görüşmelere başladık. Gebeliğin 3.ayına giriyorum.. Güvenim tam, tavsiye ederim
anladığım kadarıyla özel sigortan var o zaman Prof Engin Oral'a git özel geçiyor muayenehanesi florya istediğin hastanedede doğum yapabılırsın anlaşmalı
Kendisi hangi hastanede acaba? :44:
Engin Oralı tavsiye etmem. Hem sürünüyorsun, çok hasta alıyor haddinden fazla hem de kesme biçme yapmak istiyormş hemen diye duydum...
arkadaşlar şöyle böyle duydum diye kimsenin hakkında yalan yanlış şeyler söylemeyelim, yazmayalım lütfen!! Prof. Dr. Engin Oral mükemmel bir doktordur, takibi, ilgisi, alakası ve titizliği gerçekten taktire şayan saygıdeğer bir şahsiyettir kendisi. Florya ve Nişantaşı'nda muayenehanesi vardır. Evet yoğun olduğu doğrudur bu da onun ne kadar iyi bir doktor olduğunun küçücük bir göstergesi olabilir ancak
Ben duydugumu soyledim. Yalan ve yanlıs soylemekle beni itham edemessin, kendine gel! Ben duyduklarım yuzunden vazgectim ona gitmeyi. İsteyen gider bakar kırk saat beklemeden sonra...
vallahi ben bayan Kadın Dogumcu arayısındaydım.. Çok şükür karşıma Fatih Medical Park'tan doktor Burcu Sağlam çıktı. Güler yüzlü anlayışla doktorumla gebelik öncesi görüşmelere başladık. Gebeliğin 3.ayına giriyorum.. Güvenim tam, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?