Avrupa yakasında önerebileceğiniz özel hastane ve kadın doğum uzmanı var mı?

Hepbanahepbana

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
39
0
6
34
İstanbul
Yeni yılın ilk çeyreği bitiminde gebelik düşünüyorum Gebeliğe hazırlık aşamasından itibaren güvenerek gidebileceğim Avrupa yakasında özel hastanede ilgili bir uzman Dr arıyorum, yardımcı olursanız çok seviniriiiim

Maslak Acıbadem'de Melih Gündüz var. Kendisini tanıyorum çok başarılı bir doktordur.

vallahi ben bayan Kadın Dogumcu arayısındaydım.. Çok şükür karşıma Fatih Medical Park'tan doktor Burcu Sağlam çıktı. Güler yüzlü anlayışla doktorumla gebelik öncesi görüşmelere başladık. Gebeliğin 3.ayına giriyorum.. Güvenim tam, tavsiye ederim

dr cihan Erdoğdu, Cankat klinikte doktor. hastane Gayrettepe florence nightingale.

ben memorial remzi aydına gittim normal kontrola memnun kalmadım. gec geliyor, hastasının hikayesi önünde acık ama hatırlamıyor, sonradan telefon edip telaşlandırıyor.
zaten memoriale hangi bölüme gidersem gideyim (evime yakın diye gidiyorum) hastane değil de ticarethaneye gelmiş gibi hissediyorum..

:))) ayy çok güldüm, Allah'ta sizi güldürsün :))

dr cihan Erdoğdu, Cankat klinikte doktor. hastane Gayrettepe florence nightingale.

Bazı dr'lar bir kaç hastanede çalışıyor, acaba bu tavsiye ettiğiniz Dr'da baska bir hastanede görev yapıyor mudur? Çünkü ben Bahçeşehir'de oturuyorum, hani ne bileyim doğum nasıl olur, ani olursa evden oraya ulaşabilir miyim? Doğum tarihleri (normal doğum için soruyorum) kontrol altına alınabiliniyor mu??

Ben henüz hamile olmadığım için bilmiyorum! Normal doğum kontrol altına alınabiliyor mu acaba? Hani ani bir doğum başlangıcında acaba hastaneye yetişebilir miyim?? (O günleri görürsem inşallah)

anladığım kadarıyla özel sigortan var o zaman Prof Engin Oral'a git özel geçiyor muayenehanesi florya istediğin hastanedede doğum yapabılırsın anlaşmalı

Engin Oralı tavsiye etmem. Hem sürünüyorsun, çok hasta alıyor haddinden fazla hem de kesme biçme yapmak istiyormş hemen diye duydum...

arkadaşlar şöyle böyle duydum diye kimsenin hakkında yalan yanlış şeyler söylemeyelim, yazmayalım lütfen!! Prof. Dr. Engin Oral mükemmel bir doktordur, takibi, ilgisi, alakası ve titizliği gerçekten taktire şayan saygıdeğer bir şahsiyettir kendisi. Florya ve Nişantaşı'nda muayenehanesi vardır. Evet yoğun olduğu doğrudur bu da onun ne kadar iyi bir doktor olduğunun küçücük bir göstergesi olabilir ancak

Ben duydugumu soyledim. Yalan ve yanlıs soylemekle beni itham edemessin, kendine gel! Ben duyduklarım yuzunden vazgectim ona gitmeyi. İsteyen gider bakar kırk saat beklemeden sonra...

Ben duydugumu soyledim. Yalan ve yanlıs soylemekle beni itham edemessin, kendine gel! Ben duyduklarım yuzunden vazgectim ona gitmeyi. İsteyen gider bakar kırk saat beklemeden sonra...

iyi siz devam edin böyle insanlar hakkında "ben öyle duydum" deyip deyip yorumlar yapmaya, biri de sizin hakkınızda ben öyle duydum der ve sizi kötülerse bir gün kulaklarınız çınlasın ve beni hatırlayın ( te allam yaa kendine gel diyo bi de!!!! üsluba gel, seviyeye gel!!!

slm arkadsıam bende burcu saglama gdıyrm 4.aya grdm sen ndem edıyrmusun

Aralık ayında Türkiye hastanesi Figen Ezen İşlerle normal doğum yaptım. 6. ayımdan sonra oraya gitmeye başlamıştım ve inanılmaz memnun kaldım.Çok pozitif biri normal doğum yanlısı sanırım ama problem değildi çünkü bebek ve sen normal doğuma uygunsan bunun en guzel ve neşeli şekilde olmasını sağlıyor.Gerekli bütün incelemeleri yapıyor gereksiz ilaç kullanımı gereksiz paniklemene sebep olmuyor.Kilo almaman için uğraşıyor ama ben 6. ayıma kadar bütün kiloları aldığım için başaramadım bunu:) Ayrıca hastanedeki herkes de çok anlayışlıydı aralık ayındaki sgk fiyatı 1700 tl idi.Çocuk doktorunada aynı hastanede devam ediyorum.Hasatanede muayne ücreti yine sgklı 75 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…