• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakasında önerebileceğiniz Ortodontist Lütfen.....

Pinhan1

Huu..
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
197
2
68
İstanbul
Merhaba KK Bayanları,
Ben yıllar öncesinde diş teli tedavisi görecektim ama süreç gözümü korkuttuğundan vazgeçtim ve hayatımın hatasını yaptım. Şimdide zararın neresinden dönersem kardır dedim ve ne kadar zor olursa olsun tedavi olmaya karar verdim çünkü GÜLEMİYORUM :14:
Neden çünkü çok berbat üst dişlerim var, yıllar önce Çapada muayene olduğumda doktor üst çene darlığım olduğunu söylemişti, o darlığın genişletilmesi ve bir kaç dişimin çekilmesi gerektiğinden bahsetmişti.
Şimdi ben bu uzun tedavi sürecine girmeden önce iyi bir doktor arayışına girdim, maddi olarakta yeterli imkanım olmadığından metal olan tellerden taktırmayı düşünüyorum. Acaba bu tedaviyi görmüş ve hala gören arkadaşlarım bana doktor konusunda yardımcı olabilir mi lütfen??

Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama bakirkoy acibadem hastanesinde bir dis doktoru var adini tam hatirlamiyorum sanirim hakandi benim kuzenim cok memnun ondan

Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama bakirkoy acibadem hastanesinde bir dis doktoru var adini tam hatirlamiyorum sanirim hakandi benim kuzenim cok memnun ondan

Cevap için teşekkürler :) Bakırköy uzak sayılmaz bana kuzenin tel tedavisi mi görüyor? Ben fiyatıda makul olan bir doktor arıyorum.
Kuzenin tedavi görüyorsa eğer bana ortalama bir fiyat verebilir misin? Çünkü uçuksa ücretleri boşa gitmeyeyim Acıbademe..

Back