Lazer Epilasyon Avrupa yakasında lazer epilasyon merkezi

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.526
88
8 seans anadolu yakasinda adini epey duyurmuş bir merkeze gittim . Seanslarım bitti ve her gidişimde yok krem kullanmazsan geçmez öyle böyle bir satış politikası uygulandi direndim ve almadım artık müşteri devamlılığı sağlamak için mi oldu bilmiyorum ama 4 . 5 . Seansta epey uzun süre çıkmayan tüylerim son seanstan sonra 1 ay içinde geri döndüler diyebilirim bitme garantisi vermediler zaten ama %80 azalmada olmadı. Simdi Avrupa yakasında güvenilir bir yer ariyorum firsat sitelerinde tek bölge 1 yil boyunca 59 69 89 tl gbi rakamlari gördüm böyle uygun güvenilir gittiğiniz bi yer önerisi istiyorum sizden . Bide firsat sitelerine güvenip almali miyim sizce?

MERHABA:)
Aceba bir yer bulabildinizmi? Bende ariyorumda kafayı yemek üzereyim
Cevap verirseniz çokkkkkkk sevinirmmmmm

Ben avrupa yakasında LEM diye bir yer buldum ama tereddütlüyüm hiö duymadım cünkü ama sitesinden araştırdım ücretsiz deneme seyansı veriyorlar

Mecidiyeköyde Tilia Plus Estetik diye bir merkezden paket aldım daha önce buraya giden var mı yorumlarınız nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…