• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Avrupa yakasında kuaför (acilll)

bankadilekm29

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
164
0
296
44
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayında evleniyorum. Gerçi acelemi ediyorum bilemiyorum ama halen kuaförüme karar verebilmiş değilim. Şişli, Çağlayan yada Mecidiyeköy civarında gelin başı için tavsiye edebileceğiniz bir kuaför varmıdır acaba? Ha tabi bu arada maddiyat da maalesef önemli. Yani pırıl pırıl bir gelin olmak istiyorum ama maalesef bütçemiz kısıtlı olacak:(

cevahirdeki kuaför ü tavsiye edebilirim çoğu arkadaslarım orda yaptırdı saçını makyajını

Çok teşekkür ederim yardımın için. Ancak fiyatları konusunda bir bilgin var mı?

350 tl galiba benneyaptımki
saçın düz kolay şekil olabilir ise profesyonel birine gitmene gerek yok istediğin şekli hemen hemen her kuaför yapıyor
makyaj önemli bence hersey güzel olmuşken kötü bi makyaj herseyi bozabiliyor

Çok haklısın. Aslında saçlarım yalnızca omuzlarımda dediğin gibi kuaförden çok makyaj önemli benim için. Ama hem saçı hem makyajı hem çok güzel olacak hemde uygun bir fiyata çıkacak şekilde halletmem hazım. Ama bugüne kadar aradığım gibi bir yer bulamadım. Daha önce birilerinin gittiği ve memnun kaldığı biryere gitmek daha mantıklı olacaktır gibi düşünmeye başladım. O nedenle yardım istedim sizlerden:)

ya benimde kuaförle hiç alakam olmaz benneyaptımki keşke yardımcı olabilsem
ben sadece düğünümde adam gibi kuaför tuttum sacım kıvırcık diye ama pahalıya mal oldu :delphin:
çağlayan çevresi değil de mköy çevresine bakabilirsin kuaför mayajını düğünden önce de yapıyor göstermek için beğenirsen orda yaptır

kuaför seçimi çok zor iş yaa
eğer ki maddi açıdan sıkıntı yaşamayacaksanız
mos'u mehmet tatlı'yı falan tercih edebilirsiniz
akmerkezin içinde metro city'in cevahir'in ve kanyon'un içinde çok iyi kuaförler var
onları bi dolaşın fikir alın derim ben size

En büyük sorunlardan bir tanesi zaten maddi açıdan da bütçemizi çok sarsmayacak biryer bulabilmek. Ama maalesef işte henüz bulabilmiş değilim. Çok üzgünüm çoook

düğün kofer kazını ben de yedim 350 gayme :roflol:

istedimki makyaj olağanüstü olsun -tatlicadiarzu-

gelin başını uyguna yapanlar makyajı beceremio saçı da öyle. denebilir..uygun yere gidip de düğünün ilk saatlerinde saçı bozulanları çok gördüm malesef hiç hoş bişi deil :1no2:

tek tavsiyem..lady nin bahsettiği gibi cevahir de vs güsel bi kuoföre gidip özel bir gün diyerek randevu alıp saç ve profesyonel makyaj yaptırmanız..artık duvağı da bi şekilde evde takıcaksınız ..bence uygun yollu tek çözüm bu gibi :delphin:

misal verim benim gittim koaför gelin başı + makyaj 350 lira

bana yapılan zaten prof.makyajdı..o makyajı gelinin ben demesseniz 50 liraya yapıolar..saçı da 50 etti 100 lira hihoyyyt tabi yedirebilirseniz ..

arkadaşım o şekilde gitti mesela..sadece makyajını yaptırıcaktı o kuaförde..ilgilenmediler.. gelin dedik mecburen 3 katı fiyatı geçirdiler adiler :kızgın:

Arkadaşlar merhaba. Temmuz ayında evleniyorum. Gerçi acelemi ediyorum bilemiyorum ama halen kuaförüme karar verebilmiş değilim. Şişli, Çağlayan yada Mecidiyeköy civarında gelin başı için tavsiye edebileceğiniz bir kuaför varmıdır acaba? Ha tabi bu arada maddiyat da maalesef önemli. Yani pırıl pırıl bir gelin olmak istiyorum ama maalesef bütçemiz kısıtlı olacak:(

canım eğer düşünürsen gülbağ tarafında bıldırcın sokağında modern safranbolu fırınının orda ayhan kuaför var. fiyat konusunda çok bir bilgim yok gelın başı için ama normaldir herhalde fiyatı.kaydirigubbakcemile4

canım gaziosmanpaşada m3 kuaförü tavsiye debilirim kesinlikle memnun kalacaksın.ıstersen adresinide yollayabilirim.

birkaç yer var aslında örneğin mecidiyeköy yazmışsın orda şişli karakolunun bir yan sokağında ertan kuaför var gerçekten çok başarılı ortalama 200 tlye saç çıkarıyo ama daha profesyonel bir yer istersen cüneyt kuaför var mecidiyeköyde tolgahan dans kursunun olduğu sokakta saç makyaj 350 tl %100 memnuniyet garantisi

biraz daha pahalıya çıkabilir ama bütçeni ayarlayabilirsen eğer gayrettepe migrosun 2 kat üstnde lotus kuaför var %1000000 profesyoneller
Lotus Kuaför ve Güzellik Salonu, Yıldız Posta Cad. Ayyıldız Sitesi A Blok D:4 Gayrettepe - ıstanbul. Telefon: 0212 288 30 00 arayıp bir danışabilirsin
özellikle çalışanlardan Aydın Taş 22 yıllk profesyoneldir

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardım çabalarınız için.Özellikle marishka_20 ayrıntılı bilgilerin için çok teşekkür ederim. Düğün öncesi maalesef bir ameliyat geçirdim ve ancak bakabiliyorum yorumlara. Dolayısıyla halen kuaför işini halledebilmiş değilim:( Henüz kuaförleri dolaşma ve fiyat alabilme şansım olmadı. Eğer kesinlikle memnun kalırsın özellikle makyajda süperdir dediğiniz bir kuaför varsa halen yardımlarınızı rica ediyorum...

Melissa güzellik salonu nasıl bir yer? bilen var mı hanımlar? avrupa yakasındaymış
melissa safaköy güzellik salonu çok kötü bir yer gittim başıma gelmeyen kalmadı ama dışardan çok lüks ve hijyen görünüyor alakası yok lazre epilasyona gittim çok özensizler ve tüylerim de hiç azalma yok makinaları enn eski model ayrıca yanıklarım oldu dolu yüzümde lekem kaldı tedavi görüyorum normal dediler şu an mahkemeye verdim benim gibi madurlar varsa lütfen bana mesaj yazsın

Back