Lazer epilasyona gideceğim;fakat avrupa yakasında sağlam bir merkeze gidip de memnun kalan var mı?Varsa lütfen adını yazın merkezin.Epiderm,görsel estetik,boğaziçi tıp,epilazyum Buralara gidip de ben memnunum diyen var mı?Ya da memnun olmadım diyen.Ya da başka önerecek olan.Buradan yazamıyorsak özelden atın lütfen.Çok ihtiyacım var sağlam bilgilere
Bütün konulardaki bütün yorumları okudum.O derece yani:)eyvahedigeldismileboshayallersmile
melek Ipl yi neye göre tavsiye ediyorsun anlamadım :/ ( Ipl gerçek lazer değildir, bir kaç yıl sonra kılların yeniden aktif olma durumu var, internette biraz araştırdığınızda Ipl lazerin özelliklerini bulabilirsiniz)
Nocry istanbul hakkında bir fikrim yok ama beyaz tenli ve koyu renkli tüylere sahipsen alex ile çalışan bir merkez bulman lazım.... Sevgiler a.s.
meleksertel teşekkür ederim
miaa beyaz tenliyim , çok açık ve çok koyu renklilere sahibim.Karışık yani.Kendi arkadaşlarımdan da soruşturuyorum. Aklımda söylediğin;ama merkez ismi veren olursa çok makbule geçer:Saruboceq:
Önerebileceğim bir yer yok ama lazerin alexandrite olmasına dikkat et, kontrol seansı yapan bir yer olsun ve de birkaç seans paket program satın alma. Seans başı ödeme yapacağın bir yer olsun, böylece hizmeti beğenmezsen değiştirebilirsin. Bir de lazer acı verir (aşırı bir acı değil) Lazer yaptırınca acı duymuyorsan enerjisi az demektir.
Lazer epilasyona gideceğim;fakat avrupa yakasında sağlam bir merkeze gidip de memnun kalan var mı?Varsa lütfen adını yazın merkezin.Epiderm,görsel estetik,boğaziçi tıp,epilazyum Buralara gidip de ben memnunum diyen var mı?Ya da memnun olmadım diyen.Ya da başka önerecek olan.Buradan yazamıyorsak özelden atın lütfen.Çok ihtiyacım var sağlam bilgilere
Bütün konulardaki bütün yorumları okudum.O derece yani:)eyvahedigeldismileboshayallersmile
İsimlerden yazdıklarından Epiderme(Bakırköy)gittim.Epiderm de sadece lazer epilasyon uygulanıyor ,Alexandrite dı benim gittiğim zamanlarda hala öyledir ama başka cihazlarda eklendimi bilmiyorum.Yüz,koltukaltı ve genital+bikiniye gittim belirli seanlarda.Yüzüm için Alex ömrünü tamamladı bıraktım yaklaşık 10 seans , genital + bikini 2.seans tamaladım ama acıya dayanamadığımdan 3.seansdan kaçtım :) onlara gitmeyince koltukaltıda 6 seansına gidemedi böylece.Bakırköy şubesi Seda hanım var orada çok memnundum ben.Buaralar gücümü toplarsam eğer ama bu sefer emla sürerek gideceğim , bakalım.Çok büyük rahatlık gerçekten.Başka bir yerde ben Nd yag la genitale devam eden bayanla tanıştım son seansmış geldiği gülümseyerek girdi :) nasıl yani dedim :) ilk başlarkende böyleydi dedi hiç acımıyormuş :)