avrupa yakasında en güzel DÜĞÜN SALONU hangisi?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
kızlar şık organizasyonlar,havuz başı düğünler falan filan güzel oluyor ama bir de buna bütçesi uymayanlar da var...en azndan nişan için falan çok para harcanmasa daha iyi gibi...mesela ben başlayayım,küçükçekmecede akdeniz düğün salonu var,internetten hoş gözüküyo,fiyat bilgisi vermiyolar ama...gelip görüşmeniz lazım diyolar!sizinde bildkleriniz varsa paylaşımlarınızı beklemekteyim...süprizzzzz

Eğer Avrupa yakasında ikamet ediyorsanız ki sanırım öyle.Halay düğün salonları var.5-6 katlı.Her katta bir salon var.4.Levent tarafında.En üst katının üstü açık.Yaz günleri için gayet ideal...

Avcılar'da Armoni diye bi yer var bak istrsen internetten..

ayy çok saol canm yaa,ortalama bi fiyat öğrendiğim iyi oldu...hangi ayda oldu o düğün acaba???hafta sonumuydu bidee???:71::71::71:

daha önce ben ilan vermiştim burdan... avcılar yakamoz düğün sarayı bir bak istersen canım... fiyatları şuan tanıtım amaçlı uygun yeri gör mutlaka yeni yapıldı..

dekopacım ilgin ve yardımn için çok çok saol,bakıcam yakamoza da,ama avcılar bize çok uzak...sefaköy bile uzakta,salon akdeniz hoşuma gitti sanki...ececim sen ordaki düğüne gitmişsin,detaylı bilgi verebilrmisin acaba cnm yaa??özellkle fiyatta tabi...

canım aksaray fındıkzade oralarda da iyi yerler var dayım evlenecek ekimde onlar oradan tarçıncıyı seçti oranın girişi falan da güzel bir yer daha vardı baktıkları orası birazdaha pahalıydı ama daha güzeldi fakat kapı girişi hoş değildi ama salon baya güzeldi fiyatlarıda 4bin civarıydı o taç düğün salonu ve 19 mayısa da bakmışlardı ortalama 4 5 bin sanırım o civardaki salonlar kişi kapasitesi de oldukca yüksek tuttukları salonda pazarlıkla 3 küsüre indirmişlerdi sanırım

ahh zaten oraya bakıyorumm:))) senin bilgin varmı hiç canm akdeniz ile ilgili??hiç katıldınmı orda bir düğüne?? valla biri benmle bildklerini paylaşrsa çok sevncem yaa:)))

Back