Saç Rengi ve Saç Boyama avrupa yakası yaprak'ın turuncu saçı

chili

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
23
3
611
Arkadaslar merhaba forumda turuncu sac rengı hakkında bı haylı konusulmus fakat genelde dogal turuncular uzerınde yogunlasılmıs, ben bunun tam aksını ıstıyorum, bıldıgımız boya kalemı gıbı, yapragın en acık turuncu halı gıbı, solıd, parlak, floresan bır turuncu sac hangı boyayla elde edılır bılenınız varmı??
daha once selectıve 8.44 ıle boyuyordum sımdı tıerra 8.44 ıle boyuyorum ıkısıde pek pırıl pırıl bır turuncu olmuyor tarcın bakır yada oksıdanı bıraz yuksek tutunca sarı bakır gıbı bıs sey oluyor, benım sacım bırz kolay acılıyor sanırım bunun dezavantajını yasıyorum, rofle yaptırırkende hıc turuncuda kalmaz hemen platıne doner, varmı bı fıkrı olan yardımcı olursanız cok sevınırım, bır daha belırteyım gayet punk bır turuncu ıstıyorum...

ben bu boyayı denedım fakat malesef turuncu olmuyor, platın rengı sacın uzerıne uygulayınca sarı bır renk oluyor hanı su cart sarı denen renkten :)

neva color tarçın bakır tam turuncu oluyor ama saçı yıpratıyor. garnier sultan bakırı da ilk boyamada turuncu ama çabuk akıyor. renna diye bir boya çıkmış şimdi onun turuncusunu deneyeceğim sonucu paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…