shiny Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2007 64 2 86 45 İstanbul 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi shiny #1 Avrupa yakası için haftada bir gelecek temizlikçi bayan arıyorum. Leventte oturuyoruz. Temiz, düzgün bir bayan olması hepiniz gibi tercihimdir
Avrupa yakası için haftada bir gelecek temizlikçi bayan arıyorum. Leventte oturuyoruz. Temiz, düzgün bir bayan olması hepiniz gibi tercihimdir
moondark Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2010 3 0 36 İstanbul 27 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi shiny #2 shiny .!.: Avrupa yakası için haftada bir gelecek temizlikçi bayan arıyorum. Leventte oturuyoruz. Temiz, düzgün bir bayan olması hepiniz gibi tercihimdir Genişletmek için tıkla... merhaba; bu konuyla ilgili tanıdıgım ve çok güvendiğim biri var acil iş arıyor.. temizlik konusunda da oldukça deneyimli..
shiny .!.: Avrupa yakası için haftada bir gelecek temizlikçi bayan arıyorum. Leventte oturuyoruz. Temiz, düzgün bir bayan olması hepiniz gibi tercihimdir Genişletmek için tıkla... merhaba; bu konuyla ilgili tanıdıgım ve çok güvendiğim biri var acil iş arıyor.. temizlik konusunda da oldukça deneyimli..
SEDEF46 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 343 3 118 İstanbul 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shiny #3 İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...