• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Avrupa Yakası- Marjinal Saç Kesen Kuaför Arayışı!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DreamGirl_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
170
0
316
İstanbul
Herkese Selam!

3 aydır saçlarımı oldukça kısa kestirdim, ancak hangi kuaföre gittiysem resim de göstersem hiçbiri istediğim gibi kesemedi
Aslında sanırım Rihanna.nınki gibi bir model istiyorum, asimetrik bir kesim.

$Beckham1.jpg $rihanna1.jpg $yasemin1.jpg

Önerebileceğiniz çok iyi saç kesen bi kuaför war mı????

orda erkek kuaförü keser herhalde:) niçin bayan kuaförleri kesemez diyorsunuz ki bayan kuaförleri erkek saçı bile kesiyor

ablamın saçını erkek saçı gibi kısacık kestiler makas saç kesme makinası efile hepsiyle kesiyorlar canım

Son düzenleme:
Walla ben aradığımı buldum kızlar, saçımı da çok değişik ama super güzel kesti, topağacında hairmafia, herkese tavsiye ederim
konunun başında solda yasemin yürük gibi asimetrik bir kesim oldu, çok başarılı, konuştuğumuz gibi unisex bir kuaför, model renk tarz konusunda eşsiz şeyler ortaya çıkacağı kesin, yanımda önümde kim warsa herkesin tarzı bambaşkaydı, tornadan çıkmış gibi dalgalı fönlü sarı röfle grubu pek yok anlayacağınız:1::1:

suadiye ve etilerde kuaför london var siddetle tavsiye ederim.

Bende cok seviyorum asimetrik kesimleri :)

Back