Saç Kesim Şekilleri Avrupa yakası kuaför öneri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pembemezarlik

*Aşkistan
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
459
3
46
Diğer
Kızlar İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Bakırköy,Zeytinburnu,Bahçelievler,Esenler taraflarında iyi bir kuaför arıyorum.önerebileceğiniz çok pahalı olmayan bir yer var mı?:44::44:

bahçelievlerde anatolia kuaför devamlı gittiğim güvendiğim bi salon
oranın ortaklarından murat' ın saç kesimi üstüne tanımam asla
ordan başka bi yerede gitmiyorum 2 senedir
keşke daha önce bilseymişim orayı

Adresleri konusunda yardımcı olabilir misiniz peki bayanlar? :)
Hangi ulaşım araçlarıyla gidilir?

benim dediğim kuaföre metro ve metrobüsle ulaşım çok kolay otobüslede aynı şekilde
bahçelivler kadir hasın orda medikal park hastanesi metroport avm nin biraz ilersinde
duraklara 5 dk falan mesafesi

Merhaba hanimlar,

İstinye-yenikoy taraflarinda cok daha pahali olmayan iyi bir kuafor ariyorum, onerebileceginiz bir yer varsa cok sevinirim

Eğer arayışın devam ediyorsa sana yardımcı olayım.Bende burdan birkaç arkadaşın tavsiyesiyle geçen hafta gelinbaşı için bahçelievlerde bir kuaföre gittim.

İşe yatkınlığını test edebilmek adına saçlarımın kırıklarını alırmısınız dedim.Hiç beklemediğim kadar güzel kesti.Saçımın modelini tamamen değiştirmiş.Modeliniz yüz şeklinize uymuyordu,kötüleyip artı ücret talep edecemiğimi düşünürsünüz diye hiçbirşey söylemedim sonuçtanda emin olduğum için yeni bir model vermek istedim dedi.Bunu söyledi ya benim takdirimi daha da topladı.Verdiği güvenle gelinbaşımı oraya yaptırmaya karar verdim düğünden önce birde röfle istedim.Bugünde onu yaptırdım.Çok beğendim önemli olan benim gudubet nişanlıma beğendirebilmekti.Ben farketmez sanıyordum ama ilk defa saçımı fark etti defalarca bakıp bakıp ne kadar güzel görünüyosun diyordu.Ben tabi bulutların üstünde

Keşke herkes hem bu kadar işinin ehli hem de insan olahsettiğim kuaför fatih bey bahçelievlerde fatih saç tasarım diye geçiyor.Yardımcı olabilirsem sizlere ne mutlu bana

kızlar bilen, tavsiyesi olan varsa lütfen söylesin. en son saçımı kestirdiğimde öyle saçma kesti ki kuaför saç bildiğin eğri büğrü, kahkül desen felaket çok pişman oldumm o yüzden kesim konusunda tavsiye edilen bi yere gitmek istiyorum. beylikdüzü ve civarında saç kesimini önerebileceğiniz kuaförler??

Açık sarı saçlarımı herkes kaynak sanıyordu, diyolardı bu kadar uzatamazsın bu renk saçı. Ama gayet sağlıklı ve uzundu saçlarım resimdeki gibi, sonra farklı bir renk denedim diğer resimdeki gibi yine gayet memnunum saçlarımdan ve çok da hesaplı kuaförüm

Kuaför önerim İstanbul/Çapa'da Karam Kuaför Bayram tabi ki de

Eklentiler

• $Ayşen S3700177.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 160
  • $Ayşen S3700016 .JPG
    53,4 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
Ben Çapada oturuyorum bu Karam kuaförü hiç duymadım nerede kalır acep,benim saçlarım dalgalı o yüzden katlı kesim kullanıyorum ve malum bu konuda herkese güvenilmiyor,tarif alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…