Avrupa yakası kadın doğum doktoru önerisi

Brc92e

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
10
7
6
33
Merhaba arkadaşlar,

Avrupa yakasında oturuyorum 5 aylık hamileyim ve doğum için doktor arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

Avrasya hastanesi zeytinburnu
Dr. Nurcan Dalan ya da Dr. Gamze Baykal her ikisini de öneririm ama ben nurcan hanımda doğum yapmıştım ilgisi sıcakkanlılığı on numara doktordur. hala bütün kontrollerimi o yapar.

Avrasya hastanesi zeytinburnu
Dr. Nurcan Dalan ya da Dr. Gamze Baykal her ikisini de öneririm ama ben nurcan hanımda doğum yapmıştım ilgisi sıcakkanlılığı on numara doktordur. hala bütün kontrollerimi o yapar.
Merhaba benim de doktor arayışım var eşinizi içeri sokuyor mu geçen gün özele gittim eşimi almadılar bir de nasıl davranışı detaylı anlatıyor mu bir de muayene ücreti ne kadar

Merhaba benim de doktor arayışım var eşinizi içeri sokuyor mu geçen gün özele gittim eşimi almadılar bir de nasıl davranışı detaylı anlatıyor mu bir de muayene ücreti ne kadar
eşimi içeri alıyor. onada sorular soruyor.detaylı anlatıyor çok sevimli cana yakındır. en son muayene ücreti 170 tl idi ( ssk)

eşimi içeri alıyor. onada sorular soruyor.detaylı anlatıyor çok sevimli cana yakındır. en son muayene ücreti 170 tl idi ( ssk)
Teşekkürler Bilgi için Biraz pahalıymış ilgili olması çok güzel inanın özele gittim resmen niye geldin gibi davranıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…