Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avrasya hastanesi zeytinburnu Dr. Nurcan Dalan ya da Dr. Gamze Baykal her ikisini de öneririm ama ben nurcan hanımda doğum yapmıştım ilgisi sıcakkanlılığı on numara doktordur. hala bütün kontrollerimi o yapar.
Sezeryan olduğum için planlıydı. Doktoru arama ihtiyacı hiç duymadım ama telefon numarasını vermişti tabi. Pozitif enerjisi bana çok iyi geldi çok memnun kaldım
Avrasya hastanesi zeytinburnu Dr. Nurcan Dalan ya da Dr. Gamze Baykal her ikisini de öneririm ama ben nurcan hanımda doğum yapmıştım ilgisi sıcakkanlılığı on numara doktordur. hala bütün kontrollerimi o yapar.
Merhaba benim de doktor arayışım var eşinizi içeri sokuyor mu geçen gün özele gittim eşimi almadılar bir de nasıl davranışı detaylı anlatıyor mu bir de muayene ücreti ne kadar
Merhaba benim de doktor arayışım var eşinizi içeri sokuyor mu geçen gün özele gittim eşimi almadılar bir de nasıl davranışı detaylı anlatıyor mu bir de muayene ücreti ne kadar