- 31 Temmuz 2019
- 246
- 215
- 18
- 34
- Konu Sahibi meryem6yrr
-
Agavni Tezenli NergisKızlar selamlar. düzenli olarak gittiğim aslında çok da sevdiğim bir doktorum var ancak gebelik düşünüyorum ve farklı bir görüş almak için başka iyi bir doktora ihtiyacım var. Kadın olması tercihim. Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba dr reşide alkış önerebilirim isini layıkıyla yapan bir dr araştırabilirsiniz
Şişli etfalde galiba değil mi?Merhaba dr reşide alkış önerebilirim isini layıkıyla yapan bir dr araştırabilirsiniz
Teşekkür ederim çok tatlı görünüyor zaten :) bakırköydeymiş hem bana yakın deneyebilirim. Muayene ücreti nedir acaba bilginiz var mı?Agavni Tezenli Nergis
Cok iyidir hem guleryuzlu hemde isinde oldukca basarili. Tavsiye ederim kesinlikle
Ya suan ozel muayene yeri acti bakirkoyde oraya henuz gitmedim. Yakin zamanda acti ozel muayenesini. Normalde surp pirgic ermeni hastanesinde calisiyorduTeşekkür ederim çok tatlı görünüyor zaten :) bakırköydeymiş hem bana yakın deneyebilirim. Muayene ücreti nedir acaba bilginiz var mı?
Mecidiyeköy de muayenehanesi var ben oraya gitmiştimŞişli etfalde galiba değil mi?
160 çok uygunmuş ama muhtemelen hastane diyedir. Bir görüşeyim teşekkür ederim :)Ya suan ozel muayene yeri acti bakirkoyde oraya henuz gitmedim. Yakin zamanda acti ozel muayenesini. Normalde surp pirgic ermeni hastanesinde calisiyordu
Muayenesi 160 tl idi.instagram hesabi da var kullaniyorsaniz sekreterine ulasabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim :)Mecidiyeköy de muayenehanesi var ben oraya gitmiştim
Merhaba, Florans Nghtingale Istanbul Hastanrsi ve Fulya Ascioglu Plazada bulunan Feminen Kadin Sagligi Merkezi'nden ulaşabileceğiniz Op.Dr.Arzu Çağdaş'i öneririm. Daha 23 gün önce doğumumu yaptırdı bana.Cok tatlı, sevecen, dikkatli ve aynı zamanda kendisi de anne olan harika bir doktor. Empati yeteneği, yaklaşımı, ilgisi ve mesleki donanimi acısından ben güvenle ve mutlulukla gidiyorum kendisine.Kızlar selamlar. düzenli olarak gittiğim aslında çok da sevdiğim bir doktorum var ancak gebelik düşünüyorum ve farklı bir görüş almak için başka iyi bir doktora ihtiyacım var. Kadın olması tercihim. Yardımlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim aslında birini buldum ama buna da bakacağım :) madem memnun kaldınızMerhaba, Florans Nghtingale Istanbul Hastanrsi ve Fulya Ascioglu Plazada bulunan Feminen Kadin Sagligi Merkezi'nden ulaşabileceğiniz Op.Dr.Arzu Çağdaş'i öneririm. Daha 23 gün önce doğumumu yaptırdı bana.Cok tatlı, sevecen, dikkatli ve aynı zamanda kendisi de anne olan harika bir doktor. Empati yeteneği, yaklaşımı, ilgisi ve mesleki donanimi acısından ben güvenle ve mutlulukla gidiyorum kendisine.
Ben keşke çok daha önce kendisini bulabilseymişim diyorum, yürekten öneriyorum. Sevgiler.Çok teşekkür ederim aslında birini buldum ama buna da bakacağım :) madem memnun kaldınız
Öyle mi dersiniz, kendisiyle görüşmedim ancak görüşeyim en iyisi. Teşekkür ederim :)Ben keşke çok daha önce kendisini bulabilseymişim diyorum, yürekten öneriyorum. Sevgiler.
Merhaba Reşide Alkış hakkında biraz bilgi alabilir miyim. Gebelik takibi için muyenesi nasılMerhaba dr reşide alkış önerebilirim isini layıkıyla yapan bir dr araştırabilirsiniz
Merhaba işini profosyenel yapıyor biraz yoğun ben gideli iki yıl oldu ama tavsiye edebilirim gebelik takibide yapıyorMerhaba Reşide Alkış hakkında biraz bilgi alabilir miyim. Gebelik takibi için muyenesi nasıl
Merhaba, ben de Agavni Hanima miyom ameliyati icin gidecegim, hakkinda cok fazla negatif yorum okudum. Gebelik disindaki durumlar icin de kendisini onerir misiniz? Bu konuda paylasimda bulunmak isteyen olur mu?Agavni Tezenli Nergis
Cok iyidir hem guleryuzlu hemde isinde oldukca basarili. Tavsiye ederim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?