• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakası Kadın Doğum Doktoru Önerisi

meryem6yrr

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
246
215
18
34
Kızlar selamlar. düzenli olarak gittiğim aslında çok da sevdiğim bir doktorum var ancak gebelik düşünüyorum ve farklı bir görüş almak için başka iyi bir doktora ihtiyacım var. Kadın olması tercihim. Yardımlarınızı bekliyorum :KK50:

Merhaba dr reşide alkış önerebilirim isini layıkıyla yapan bir dr araştırabilirsiniz

Kızlar selamlar. düzenli olarak gittiğim aslında çok da sevdiğim bir doktorum var ancak gebelik düşünüyorum ve farklı bir görüş almak için başka iyi bir doktora ihtiyacım var. Kadın olması tercihim. Yardımlarınızı bekliyorum :KK50:
Agavni Tezenli Nergis
Cok iyidir hem guleryuzlu hemde isinde oldukca basarili. Tavsiye ederim kesinlikle

Teşekkür ederim çok tatlı görünüyor zaten :) bakırköydeymiş hem bana yakın deneyebilirim. Muayene ücreti nedir acaba bilginiz var mı?
Ya suan ozel muayene yeri acti bakirkoyde oraya henuz gitmedim. Yakin zamanda acti ozel muayenesini. Normalde surp pirgic ermeni hastanesinde calisiyordu
Muayenesi 160 tl idi.instagram hesabi da var kullaniyorsaniz sekreterine ulasabilirsiniz.

Ya suan ozel muayene yeri acti bakirkoyde oraya henuz gitmedim. Yakin zamanda acti ozel muayenesini. Normalde surp pirgic ermeni hastanesinde calisiyordu
Muayenesi 160 tl idi.instagram hesabi da var kullaniyorsaniz sekreterine ulasabilirsiniz.
160 çok uygunmuş ama muhtemelen hastane diyedir. Bir görüşeyim teşekkür ederim :)

Merhaba, Florans Nghtingale Istanbul Hastanrsi ve Fulya Ascioglu Plazada bulunan Feminen Kadin Sagligi Merkezi'nden ulaşabileceğiniz Op.Dr.Arzu Çağdaş'i öneririm. Daha 23 gün önce doğumumu yaptırdı bana.Cok tatlı, sevecen, dikkatli ve aynı zamanda kendisi de anne olan harika bir doktor. Empati yeteneği, yaklaşımı, ilgisi ve mesleki donanimi acısından ben güvenle ve mutlulukla gidiyorum kendisine.

Merhaba, Florans Nghtingale Istanbul Hastanrsi ve Fulya Ascioglu Plazada bulunan Feminen Kadin Sagligi Merkezi'nden ulaşabileceğiniz Op.Dr.Arzu Çağdaş'i öneririm. Daha 23 gün önce doğumumu yaptırdı bana.Cok tatlı, sevecen, dikkatli ve aynı zamanda kendisi de anne olan harika bir doktor. Empati yeteneği, yaklaşımı, ilgisi ve mesleki donanimi acısından ben güvenle ve mutlulukla gidiyorum kendisine.
Çok teşekkür ederim aslında birini buldum ama buna da bakacağım :) madem memnun kaldınız

Kesinlikle cekinmeden onerebilecegim doktor deniz yildiran sarici bahcelievler memorialde durumun uygunsa yada ozel sigortan vs varsa ona git dogumumu onda yaptm kontrollere ona gittim baska hastanedeydj ozaman ben hayatmda birak doktoru yeni tanidigim biriden boyle ilgi sefkat gormedim.

Başakşehir Tıp Merkezi-Buhara Sultan Güney. İstediğin herşeyi sorabilirsin, hamileliğin en doğal şekilde ilerlemesini isteyen normal doğal doğumu destekleyen biri. bir kaç arkadaşım ve bende doğumu mu onda yaptık. İsteğe göre medicalpark tı sanırım orayla da anlaşması var. orada da doğum yaptırıyor.

Agavni Tezenli Nergis
Cok iyidir hem guleryuzlu hemde isinde oldukca basarili. Tavsiye ederim kesinlikle
Merhaba, ben de Agavni Hanima miyom ameliyati icin gidecegim, hakkinda cok fazla negatif yorum okudum. Gebelik disindaki durumlar icin de kendisini onerir misiniz? Bu konuda paylasimda bulunmak isteyen olur mu?

Back