- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 37
-
- Konu Sahibi Masal aden
merhaba kızlar..
tüp bebekle 4 kayıp sonrası hamıleyım ancak doktor arayısım devam ediyor. Cok önemli takıbımı yapacak doktor. Rısklı gebelık takıbı yapan bır kadın dogum uzmanı önerisine ıhtıyacım var. Avrupa yakasında özellikle. Beylikdüzünde oturuyorum. Deneyım ve önerilerinize ıhtıyacım var.. sevgıler
merhaba kızlar..
tüp bebekle 4 kayıp sonrası hamıleyım ancak doktor arayısım devam ediyor. Cok önemli takıbımı yapacak doktor. Rısklı gebelık takıbı yapan bır kadın dogum uzmanı önerisine ıhtıyacım var. Avrupa yakasında özellikle. Beylikdüzünde oturuyorum. Deneyım ve önerilerinize ıhtıyacım var.. sevgıler
Arastoracagım. Alanı rısklı gebelıkmı?ben reyapta nereida hanima gidiyorum . ordaki diger dr lara da iyi diyorlar . arastirin orayi bence
Hangı hastane ıle calısıyorÜcret probleminiz yoksa bakırköyde özel muayehanesi olan dr serhat sakız öneririm. Çok pozitif rahatlatıcı ve deneyimli bir doktordur. Çok memnun kalmıştım.
merhaba kızlar..
Daha kapsamlı bır hastane arayısım var aslında.. cok tesekkurler bakacagımyenibosna ilke hastanesinde gülcan albayrak var ... sizi asla unutmayan ve güler yüzünü asla eksik etmeyen birisi ,gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim
Medipol Bağcılar üniversite hastanesi kapsam li op.dr Nagihan kaya doğum da başarılı riskli gebelik için özel muayene prof.dr Süha sönmez benim 3.ay risk başlamıştımerhaba kızlar..
Kesınlıkle. Malesef medicanada yok..medicana da yok mu aradığunız kriterde bir doktor?
burada ciddi kadın doğumcu sıkıntısı var.
Medicalpark Gaziosmanpaşa Hastanesinde İbrahim Çelebiye gidiyorum. Tüp bebek için de çok tercih edilen bir doktormuş. Memnunum ben de
Muayenesini kaç tl yapıyor sizin hastahaneniz? Doktor arayışındayım ben de
Muayenesi kaç tl sizin doktorunuzunMedicalpark Gaziosmanpaşa Hastanesinde İbrahim Çelebiye gidiyorum. Tüp bebek için de çok tercih edilen bir doktormuş. Memnunum ben.