Avrupa yakası kadın doğum doktoru önerisi acilll

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
37
merhaba kızlar..
tüp bebekle 4 kayıp sonrası hamıleyım ancak doktor arayısım devam ediyor. Cok önemli takıbımı yapacak doktor. Rısklı gebelık takıbı yapan bır kadın dogum uzmanı önerisine ıhtıyacım var. Avrupa yakasında özellikle. Beylikdüzünde oturuyorum. Deneyım ve önerilerinize ıhtıyacım var.. sevgıler

merhaba kızlar..
tüp bebekle 4 kayıp sonrası hamıleyım ancak doktor arayısım devam ediyor. Cok önemli takıbımı yapacak doktor. Rısklı gebelık takıbı yapan bır kadın dogum uzmanı önerisine ıhtıyacım var. Avrupa yakasında özellikle. Beylikdüzünde oturuyorum. Deneyım ve önerilerinize ıhtıyacım var.. sevgıler

merhaba kızlar..

Ücret sıkıntınız yoksa Acıbadem Atakent te Emine Karabük e gidebilirsiniz. Ihtiyaç halinde riskli gebelik uzmani Umut Dilek e yönlendirme yapabiliyor .

Ücret probleminiz yoksa bakırköyde özel muayehanesi olan dr serhat sakız öneririm. Çok pozitif rahatlatıcı ve deneyimli bir doktordur. Çok memnun kalmıştım.

ben reyapta nereida hanima gidiyorum . ordaki diger dr lara da iyi diyorlar . arastirin orayi bence

merhaba kızlar..

yenibosna ilke hastanesinde gülcan albayrak var ... sizi asla unutmayan ve güler yüzünü asla eksik etmeyen birisi ,gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim

merhaba kızlar..
Medipol Bağcılar üniversite hastanesi kapsam li op.dr Nagihan kaya doğum da başarılı riskli gebelik için özel muayene prof.dr Süha sönmez benim 3.ay risk başlamıştı

medicana da yok mu aradığunız kriterde bir doktor?
burada ciddi kadın doğumcu sıkıntısı var.

Tüp bebeğinizi yapanlar takip etmiyor mu

Gelişkin makineleri ve yenidoğan topun bakım sistemleri yoksa tam teşekküllü bir hastane ile başlayın takibe

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Beylikdüzü medicana ışık beyi çok begendim. Tavsiye ederim. Ben tüp bebek bölümünden gittim ilaç yazdırmaya. Hemen muayene etti ve kalp atışını.duydum bebegin. Haftasını hesapladı hemen ilaçlarımla çok ilgilendi. Bana tavsiye eden olmuştu ama kendim birebir yaşadım. Nöbetçi olduğu halde çok ilgilendi.

Medikal Park Fatih'te Yrd. Doç. Dr. Tülay Çağlar öneririm. Çok ilgili ve kendisine istediğiniz zamanda ulaşabilirsiniz. Her sorunuza sabırla ve güler yüzle yanıt verir.

Medicalpark Gaziosmanpaşa Hastanesinde İbrahim Çelebiye gidiyorum. Tüp bebek için de çok tercih edilen bir doktormuş. Memnunum ben de

Muayenesini kaç tl yapıyor sizin hastahaneniz? Doktor arayışındayım ben de

Medicalpark Gaziosmanpaşa Hastanesinde İbrahim Çelebiye gidiyorum. Tüp bebek için de çok tercih edilen bir doktormuş. Memnunum ben.
Muayenesi kaç tl sizin doktorunuzun

X