Avrupa yakası kadın doğum doktorları

Sevdalinkaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
75
32
88
Kızlar merhabalar :KK16: İstanbul Avrupa yakasında doğum yapan hastaneden ve doktordan memnun kalan arkadaşlar bızımle paylasım yapabılırler mi :KK5:

Doğan hastanesi Serdar kayin sonsuz guvenim var ona 2. Cocugumda da ona gidiyorum gorumcemde onda doğum yapti cok memnun.

Diğer tavsiyem ota jinemed hastanesi Alparslan Baksu0

Medipol esenler hastanesi
Yrd doc Burcu aydın boyama..
Kendisi tanıdığım en iyi en anlayışlı inançlı ve çok bilgili doktor henüz doğum yapmadım bekliyoruz ama öyle sabırla dinliyor halden anlıyor gittiğim 4 doktorun ölür bu bebek düşer kesin dedikleri yavrumu kucağıma alacağım inşallah bu konuda psikolojik anlamda çok güzel destek oldu bana Allah bin kere razı olsun kendisinden. Zaten çok yoğun en erken 15 güne randevu bulunuyor sabırla beklerim derseniz acil günleri en az listede gordugum 40 50 hasta bakıyor 50.kisi de olsanız hala gulumseyebiliyor sabrına hayran kalıyorum her gittiğimde.
Sgk anlaşmalı: Muayene 70, normal dogum 800, sezeryan 1350.

Benim daha önce olumsuz bir tüp bebek denemem var. Bana ne yapmam gerek onları düzgün anlatacak birini arıyorum. 2 senedir çalmadım kapı kalmadı. Dediğiniz gibi iyiyse beklerim sorun yok. Çok teşekkürler

Benim daha önce olumsuz bir tüp bebek denemem var. Bana ne yapmam gerek onları düzgün anlatacak birini arıyorum. 2 senedir çalmadım kapı kalmadı. Dediğiniz gibi iyiyse beklerim sorun yok. Çok teşekkürler

En azindan denersiniz yıldızlarımız çok barıştı kendisiyle bayağı iyi anlaşıyorum umarım size de yardımı dokunur. Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Medipol esenler hastanesi
Yrd doc Burcu aydın boyama..
Kendisi tanıdığım en iyi en anlayışlı inançlı ve çok bilgili doktor henüz doğum yapmadım bekliyoruz ama öyle sabırla dinliyor halden anlıyor gittiğim 4 doktorun ölür bu bebek düşer kesin dedikleri yavrumu kucağıma alacağım inşallah bu konuda psikolojik anlamda çok güzel destek oldu bana Allah bin kere razı olsun kendisinden. Zaten çok yoğun en erken 15 güne randevu bulunuyor sabırla beklerim derseniz acil günleri en az listede gordugum 40 50 hasta bakıyor 50.kisi de olsanız hala gulumseyebiliyor sabrına hayran kalıyorum her gittiğimde.
Sgk anlaşmalı: Muayene 70, normal dogum 800, sezeryan 1350.

Merhaba bende burcu hanımdan randevu almak istiyorum fakat çok yoğun olması kafamı karıştırıyor her randevu böyle sıkıntılımı siz doğumunuzu burcu hanımdan yaptınız?

Back
X