Avrupa Yakası Güzelleri Takrar Buluşmaya Ne Dersiniz????

19 Şubat ?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
süperim canım yarına hazır ve nazırım

tamamdır o zaman sabahdan buluşalım yahh
Ayyy iyi gelecek bu gezme bana
Bütün hafta evdeydim balböcüğüm hasta oldu
Yattı bütün hafta
Haftaya misafir var
gezebildiğimiz kadar gezeliiiimmmmmm

sevgican beni sen mi alcen metroylan mı gelem
Ben alıcam yawrım seni kapıcam seni yol kenarından merak etme sen doluşup gideriz elhamdrillah

aha bi enerjik daha kuzum senle benim kimyamızda yorulmak yok kodumuz bozuk bizim bu enerjiyi nasıl atcez bilmiyoreee

sevgican turizm şirketi

bacılar,kardeşler yahu saat kaçta olacak yazmadınız mııııııııı
ben mi göremiyorum :)))

fikir vermek isterim 1-2 gibi olsun noloooooorrrrr

Ben alıcam yawrım seni kapıcam seni yol kenarından merak etme sen doluşup gideriz elhamdrillah

aha bi enerjik daha kuzum senle benim kimyamızda yorulmak yok kodumuz bozuk bizim bu enerjiyi nasıl atcez bilmiyoreee

ay gec kalmamisim tesadufen gordum bende katilmak tanismak ve kaynasmak isterim. sanirim 19 subat forum avm saat 1 de popeyes de umarim bir aksilik cikmaz da gelirim

Bekleriz Şekerim Şimcikk herkes Ben geliyom yazsın bakalım tahtaya

pehliiiiiiiimmmmmmm abooowww nasıl anlaşıcaz biz bugün

pehlim burdayım canım kapattım ben sayfaları
yarın haberleşirisss

Gü naydın kızlarrrrrr

Söz vermiyorum ama beninde gelme ihtimalıim olabilirrrrrrrr

Anadolu yakasından metrobüsle geleceğim nerede ineceğim ne tarafa gideceğim sağami solamı döneceğimmm nerdedir bu forum denilen yerrr anlatın bana biraz heçççç bilmiyorum oralarııı kolay bulunurmu orası tam olarak neresinde toplanılacak

abla metroda otogardan sonraki durak yani esenlerden sonraki durak

bende burdayım canışkomm yarın haberleşiriz sizin misafirlerin gideceği düğüne sizde katıacakmısınız
evet canım katılacağız işte kocikle konuştuk düğün bayrampaşada bir yerdeymiş ben muhtemelen düğüne gideceğim kıyafetle gelirim eğer gelebilirsem
seni heran alabileceğim şekilde gidersen olur ancak dedi
umarım gelebilirim yaa
Bak şimdi ank ablada geliyooo bende gelebileyim yaaaaaa

ablam bak şimdi havalimanı-aksaray hattına giden metroya biniceksin
Kartaltepe Forum İsatnbul durağında iniceksin metroda yazıyor duraklar zaten inince direkt forumun içine yürüyorsun cavehir gibi neredeyse forumun bahçesine çıkıyorsun yani metrodan inince
Yemek katında en üst katta popoyesin önündeki masalarda buluşuyoruz.....

abla metroda otogardan sonraki durak yani esenlerden sonraki durak

Kızlar ya şimdi gelebliirsem metrobüsle tam olarak hangi durakta inmem lazım ..
İnince bir dahamı metroya biniliyor :44: pek bilmem o tarafları çünkü onun için kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…