Avrupa Yakası Güzelleri Takrar Buluşmaya Ne Dersiniz????

19 Şubat ?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
anaa 3 kişimiydi iyi olmamış

ben cuma günü rahim filimi cektirdim cumartesi çok rahat katılacağımı düşünüyordum ama kanamam çok oldu kasılmalarda oluyordu o yüzden katılamadım
çok üzüldüm annemlerde kaldım nette sorun vardı deryamla konuştum ona söledim
işallah bir dahaki sefere daha iyi olur

Niye hiçbişey bilmeden konuşuluyo arkamdan anlayamıyorum ben cumartesi günü sabah işyerinde ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve hastanede müşadeye alındım yoğun bakımdan sizemi haber verseydim ben gelemiyorum diye ha kızlar ayrıca gelcem diyip gelemeyen tek ben değilim neden yine ben kaldım ortada ben düzenlemiş olabilirim ama insanlık hali ne yapabilirm bu şekilde konuşulması üzdü beni ne demek yani organize eden gelmiyorsa diğerleri niye gelsin cuma günü herkes döküldü ben gelemiyorum diyee az kişi oluncağı belliydi benim herşeyim hazırdı ama sağlık problemii yapıcak bişim yok bu şekilde konuşmak olmadı kızlarr

geçmiş olsun sevgi ne kadar çabuk iyileşmişsin :44:

halbuuki ben bazı şeyler gördüm :82:

geçmiş olsun sevgi ne kadar çabuk iyileşmişsin :44:

halbuuki ben bazı şeyler gördüm :82:
iyileşmedim canım fakrtettiysen hep yüzüm gözüm şiş o gördüklerinde

iyileşmedim canım fakrtettiysen hep yüzüm gözüm şiş o gördüklerinde

peki o gördüklerim hangi güne ait:44:
yani yaptığınız buluşma ?

Son düzenleme:
ya ben de bu bu bulusmanın fotograflarını beklıyordum ..

ay kızlar olsun az olun öz olunn :26:

pazar günü saat 4e ait canımm

hımmm...
cumartesi yoğunbakıma giriyosun
pazar buluşma yapıyosun :44: , hoş ben pazar olarak görmedim onu ysa neyse ....

peki bu cumartesi buluşmasını düzenleyen kim ? sorumluluk üstlenen kim ?
pazar günü buluşma yapana kadar önce gelip burada kendini açıklayamadın mı?
bu insanlar birbirlerini tanımıyo ve öyle beklemişler
tepki gösterip kızacağına onlara hak vermen daha uygun olurdu
onlar adına üzüldüm açıkçası ...

Son düzenleme:

:81:
sana katılıyorum cnm

Belki cumartesi akşama kadar hastanede kalmıştır gecede iyileşmiştir,arkadaşlarını arayıp mahcup olmamak için pazar buluşalım demiştir..olamaz mı?:26:

valla ben anlamadim pazar gunude mi bulusma vardi...

Belki cumartesi akşama kadar hastanede kalmıştır gecede iyileşmiştir,arkadaşlarını arayıp mahcup olmamak için pazar buluşalım demiştir..olamaz mı?:26:

olabilir belki ama neden bu sayfaya da yazmadi o zaman telafi bulusmasi katilmak isteyen varmi diye....ama belki o baska bir bulusmadir neyse uzatmayalim oldu ve bitti

Son düzenleme:

sevginin pazar buluştum dediği daha önce buluştuğumuz gruptan olan kişiler yani tanıkları..

ben forumdaki ilk defa tanışan kişilerden söz ediyorum,3 kişi buluşmuş forumda ve baya moralleri bozulmuş , iki gündürde buraya bişey yazmamış sevgi , ama pazar buluşma yapabilmiş onu diyorrum

Yani şimdi sevgi ve diğerleri ilk defa buluşmaya gelecek,tanışacakları üyeleri ayıklayıp kendi aralarındamı buluştular..ve bunu gizlice yazıp bu forumda cumaretesi diyemi konuştular,anlayamadım ama anladığım gibiyse çok ayıp etmişler..bende konuyla ilgisiz biri olarak daldım ama yanlış anlaşılma olmasın diye yazmıştım o mesajı .

bi saniye kimse hakkımı yemesin pazar günü saat 4te ki buluşmamıza bir sürü şahidim var hepsini dökerim buraya bu birr
ikincisi c.tesi gece geldim eve evet olayın aslını elife anlattım sizede anlatayım pazar günü dilek bana gelicekti geçmiş olsuna bağcılardan beylikdüzüne gelmesini istemedim o yüzden orta biyere gelip oturup sonrada gdicketk eviize ben giderken emeli ve cananıda aldım hep beraber gittik saat 3 te ordaydım ve 4ü çeyrek geçe olduğumuz yerden ayrıldıkk
pardon ama benim pazar günkü bu bir buçuk saatlikk planımı kim neden hesaba tutuyor anlayamadım neticede gelemedimmm bu raya kadar anlaşılmayan bişi varmı?
benim c.tesi neden gelemediğimi açıkladımm pazar günü ne yaptığım benden başka kimseyi ilgilendirmiyor değilmiii ??????????????????????bu arada ben sevgi niye gelmedi diyenler neden gelmedi o zaman herkes burda teker teker açıklama yapsınnnn.

insan başına herşey gelebilir bu , buna sözüm yok
senin buluşmanı kimse hesaba tutmuyo sevgi! anlayamadın sanırım
burada bir buluşma topiği açıyorsun ve gelipte iki kelime açıklama yapma gereği duymuyorsun
gelmeyen gelmez kimse senin düzenlediğin buluşmaya katılma zorunluluğunda değil
ayrıca açıklama yapmak zorunda da değil
ama topiği açıp buluşma düzenliyen sen olduğun için azda olsa sorumluluğun var !
bilmem anlatabildimmi?
o gelen 3 kişiyi önemseyip , pazar günü bir açıklama yazabilridin buraya ...

herneyse :82:
iyikide 2 bebeyle gelmemişiz ! benim mazeretim buydu

kızlar ben mazeretimi bildirmiştim
C.tesi akşam Ank.dan misafirlerim geldi
eşim bi dahakine gidersin ayıp olur gidersen dedi
mecburen evde kalıp bişeyler hazırlamam gerekti
öyle de yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…