Avrupa Yakası Güzelleri Takrar Buluşmaya Ne Dersiniz????

19 Şubat ?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
nesquik sen gelecekmisin ben kimseyi tanımıyorum ama gelmek istiyorum gelirsem sap gibi ortada kalmaktan tırsıyorum

nesquik sen gelecekmisin ben kimseyi tanımıyorum ama gelmek istiyorum gelirsem sap gibi ortada kalmaktan tırsıyorum

bende tanımıyom kimseyi
birileri telini vermezsede gitmicem
orda mal gibim kalırım , bulamam felan :26:

yolla kuzum
anlaşırız
ne taraftan gelcen sen?
gitmedim hayalet takılıyorum

aaa enteresan bu kadar zamandır k.k dayım hayalet gezildiğini bilmiyodum ben yenibosnada oturuyorum 12:30 gibi çıkarım evden

ben ikitellideyim.
13,00 da cıkcam işten
oraya gelmem 14,00 bulur belkim belkimde bulmaz
servisle gelirsem bulur
hususi araçla attırırsam kendimi oraya bulmaz

selam bende gelıyorum ama bıraz gec gelıcem hep orada mı oturacaksınız nasıl bulucam sızı??

Biz geldik nerelerdesiniz.....terasta oturuyoruz 3 kişiyiz

minikdepresif ve nissan sizi tanıdıgıma çok sevindim kızlarr oradaki tek olan bütün kadınlar minikdepresif ile beni sapık sandı hayatımda yaptıgım en büyük çılgınlıktı bence organize eden arkadaş kkda toplanamayanlardiye değiştir topiği

nissan ve cano tanıştığıma bende cok memnun oldum
sapık oldugumu düşünüp telefonunu vermeyen arkadaşlarada teessüf bile etmiyorum
geldik,bekledik sohbet ettik ve döndük.
bi dahaki buluşmada görüşmemek üzere.

bende sızınle tanıştığıma çok memnun oldum benim için de bir ilkti bu buluşma gerçekten çok guzel geçti her ne kadar 3 kişi olsakta... daha iyi organize edilebilinirdi buluşma

sadece 3 kişimiydiniz
sevgi gelmedimi kızlar:44:

sadece 3 kişimiydiniz
sevgi gelmedimi kızlar:44:

yok canım ben nissan ve minikdepresif olarak 3 kişi saf saf millet gelcek diye bekledik ama toplantıyı düzenleyen gelmiyosa millet niye gelsin yani

yok canım ben nissan ve minikdepresif olarak 3 kişi saf saf millet gelcek diye bekledik ama toplantıyı düzenleyen gelmiyosa millet niye gelsin yani

:26::26::26:
neden gelmediki sevgi
sesi soluğuda çıkmıyo :44: bişeymi oldu acaba
iyi organize edilemedi sanırım

Nasıl yani 3 kişiydiniz .sevgi gerçekden gelmedi mi
Ve buradan bişey yazmadı mı gelemeyeceğine dair
Yahu bişey olmuş olmasın
Kaç kiş vardı gelicem diyen en azından son günlerde gelemeyeceğinizi bildirseydiniz
İptal edilirdi bi yol bulunurdu
(Pehlim sağlık sorunu yüzünden gelemedi... Bunu belirteyim...)
Bu şekilde tatsız olmuş biraz ama buluşan arkadaşlar memnun kalmışlar en azından birbirlerinden
Ben çok şaşırdım ve çok üzüldüm :26:
Sizinle tanışmayı çok isterdim kızlar kısmet değilmiş
Bütün gün aklım sizdeydi bütün gün
Misafirlerimi daha bugün gönderdim
Çok yorgunun ama çooookkkkkk
Evimi toparlıyorum artık yavaş yavaş:2:

Bu duruma çok üzüldüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…