forumistanbul bana uygun olursa gelirim
Pazar olmasın çünkü eşlerimiz evde oluyo genelde
c.tesi bana uyar
eğer bi aksilik ya da bi programım çıkmazsa
mutlaka sizinleyim..
Peki nerede düşündünüz mü?
Gelmeye calisacagim..Calistigim icin bulusmanin olacagi hafta calisma saatlerim henüz cikmadi! Gelecek haftasonuna kesinlesir..! Tekrar haber ederim o zaman...!
canım aırport ,forum istanbul ,metroport bunlar seçenekler ama fikir verebilirsiniz illede alışveriş merkezi olmak zorunda değil cafeler restoran lar olabilir ona birlikte karar vericez :89:
canım aırport ,forum istanbul ,metroport bunlar seçenekler ama fikir verebilirsiniz illede alışveriş merkezi olmak zorunda değil cafeler restoran lar olabilir ona birlikte karar vericez :89:
siz anketi açın bakalım y.bosna ve b.evler bana uyar.eğer çok uzak denilmezse Torium da olabilirmi?sadece bir teklif
Daha önce ben buluşma açmıştım sanırım 2009du.
Taksim odak noktası hem herkezin bildiği hem herkezin görmek istediği.
Hemde yola çıktın mı asla kaybolamayacağın bi yer. =)
bu tarihler için söz veremem ama bunlar arasında tek gittiğim yer forum avm
AVM ne kadar uygun olur hemde haftasonu tartışılır. =)her kesinleşin zamanda yaklaşşsın katılmaya çalışacağım
Airport ve metroport bana uyar diyenlerdenim...
öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekür ederim de yanlız taksim fikri veren arkadaşım orası evet bilindik bir yer ama bu saydıklarımıza biraz uzak sanki tabiki ankete katıcam fikir için teşekür ederim ayın 12sinde yani buluşmadan 1 hafta önce herkes kesinleştirir heralde gelip gelmeyeceğini şimdiilik konuyu takip edelim bakalım görelim ayrıca torıum da iyi fikir diBana da forum istanbul yakın.
Deryammm özledim valla ya gerçekten biliyorum ben yemen desem yemene gelirsin toruım ağırlıklı gidiyor genelde orasıda bana park sorunu var ama olmadı yollarız arabayı bi şekilde hiç gidemedim bu vesileyse gitmiş olrurum kulağın bende olsun bak gelmesen adresin neyin var basarım evini vallasevgimmmmmm
kuzucukk çok güzel düşünmüşsün ben bu aralar bi halsizim:2: yoksa buluşma benim işim
Bana forum uyar
Torıum uyar
air portta uyar ama sıkıcı orası yaw
metroport olmasss daha sıkıcı
neyse anketi bi aç sen hele:89:
sen nereyeben damlarım hiç kaygılanma
Cumartesi olabilirrrrrr gün olarak
özledim buluşmaları valla
Gözüm sende canım kk ya eskisi gibi takılmıyorum
girip okuduğum 2 yer var diyet bölümleri oda
Ama gelişmelerin peşindeyim tatlımmmm
kızlar ben anadolu yakasındayım ama kabul ederseniz ben her yerde varımnede olsa eski avrupalıyım
Sevgicim davetim için çok teşekkürederim :38tekrar görüşmeyi bende çok isterdim :)
ama metroport hariç diğerleri 2 vesayit
ve bu soğukta benim paşayla gelmem çok zor
annemde anannem var ve rahatsız ananem , hal böyle olunca ysuufuda bırakamam
o yüzden ben gelemiycem sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?