• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakası Güzelleri Takrar Buluşmaya Ne Dersiniz????

19 Şubat ?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
Kızlar Arayı açtık gibi geldi bana bir buluşma daha ayarlayalım ne dersiniz yer olarak yine yeni bosna aırport veya forumistanbul yada metroport olabilir katılımlarınızı bekliyorum
Bunlarda bi önceki Buluşmamızdan fotoğraflarımız
Tarih Olarak 19 Şubat Cumartesi Yada 20 Şubat pazar olarak düşünüyorum Fikirlerinizi Sunabilirsiiz haydinn Bakalım ...
:kkk::kkk::kkk:

Listemiz
Sevgi :nazar:
Miniş :nazar:
Hoşçakal (belki ) :nazar:
niltt :nazar:
Zeynepözdil :nazar:
Simuvila :nazar:
deryacık:nazar:
Pehli5884:nazar:
arkadaş :nazar:
sıpaydi (bellki) :nazar:
BM (Bunun Sağı solu belli olmaz ) :nazar: :1::1:
Pasaklım :nazar:
Amonram :nazar:
Sznysn :nazar:
Minikdepresif :nazar:
:66::66::66::66::66::66::66::66:

listemiz değişecek tabiki sadece yazdım ayın 12sinde kesinleşir umarım katılım

Son düzenleme:
forumistanbul bana uygun olursa gelirim

forumistanbul bana uygun olursa gelirim

Canım hepsi bir arada zaten saydıklarımız yerler hemen hemen birbirine yakın daha zamanımız var konuşulup karar verilecektir en yakın zamanda ankette açıcam zaman belli 19 şubat çünkü pazar herkesin eşi evde oluyor cumartesi olur ama yer için anket açıcam :51:

bnde isterdim ama malesef 15 günce samsuna taşındım :50:

Gelmeye calisacagim..Calistigim icin bulusmanin olacagi hafta calisma saatlerim henüz cikmadi! Gelecek haftasonuna kesinlesir..! Tekrar haber ederim o zaman...!

Pazar olmasın çünkü eşlerimiz evde oluyo genelde
c.tesi bana uyar
eğer bi aksilik ya da bi programım çıkmazsa
mutlaka sizinleyim..
Peki nerede düşündünüz mü?

Pazar olmasın çünkü eşlerimiz evde oluyo genelde
c.tesi bana uyar
eğer bi aksilik ya da bi programım çıkmazsa
mutlaka sizinleyim..
Peki nerede düşündünüz mü?

canım aırport ,forum istanbul ,metroport bunlar seçenekler ama fikir verebilirsiniz illede alışveriş merkezi olmak zorunda değil cafeler restoran lar olabilir ona birlikte karar vericez :89:

Gelmeye calisacagim..Calistigim icin bulusmanin olacagi hafta calisma saatlerim henüz cikmadi! Gelecek haftasonuna kesinlesir..! Tekrar haber ederim o zaman...!

inaşşalh canım haber bekliyoruz liste yapıcam biraz çoğalalım :8::8:

canım aırport ,forum istanbul ,metroport bunlar seçenekler ama fikir verebilirsiniz illede alışveriş merkezi olmak zorunda değil cafeler restoran lar olabilir ona birlikte karar vericez :89:

siz anketi açın bakalım y.bosna ve b.evler bana uyar.eğer çok uzak denilmezse Torium da olabilirmi?sadece bir teklif:61:

Daha önce ben buluşma açmıştım sanırım 2009du.
Taksim odak noktası hem herkezin bildiği hem herkezin görmek istediği.
Hemde yola çıktın mı asla kaybolamayacağın bi yer. =)
bu tarihler için söz veremem ama bunlar arasında tek gittiğim yer forum avm
AVM ne kadar uygun olur hemde haftasonu tartışılır. =) :60: her kesinleşin zamanda yaklaşşsın katılmaya çalışacağım :3:

Airport ve metroport bana uyar diyenlerdenim...

siz anketi açın bakalım y.bosna ve b.evler bana uyar.eğer çok uzak denilmezse Torium da olabilirmi?sadece bir teklif:61:

Daha önce ben buluşma açmıştım sanırım 2009du.
Taksim odak noktası hem herkezin bildiği hem herkezin görmek istediği.
Hemde yola çıktın mı asla kaybolamayacağın bi yer. =)
bu tarihler için söz veremem ama bunlar arasında tek gittiğim yer forum avm
AVM ne kadar uygun olur hemde haftasonu tartışılır. =) :60: her kesinleşin zamanda yaklaşşsın katılmaya çalışacağım :3:

Airport ve metroport bana uyar diyenlerdenim...

Bana da forum istanbul yakın.

öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekür ederim de yanlız taksim fikri veren arkadaşım orası evet bilindik bir yer ama bu saydıklarımıza biraz uzak sanki tabiki ankete katıcam fikir için teşekür ederim ayın 12sinde yani buluşmadan 1 hafta önce herkes kesinleştirir heralde gelip gelmeyeceğini şimdiilik konuyu takip edelim bakalım görelim ayrıca torıum da iyi fikir di :27:

sevgimmmmmm:3:
kuzucukk çok güzel düşünmüşsün ben bu aralar bi halsizim:2: yoksa buluşma benim işim:68:
Bana forum uyar:10:
Torıum uyar:10:
air portta uyar ama sıkıcı orası yaw:30:
metroport olmasss daha sıkıcı:36:
neyse anketi bi aç sen hele:89:
sen nereye:75: ben damlarım hiç kaygılanma:66::39:
Cumartesi olabilirrrrrr gün olarak
özledim buluşmaları valla
Gözüm sende canım kk ya eskisi gibi takılmıyorum
girip okuduğum 2 yer var diyet bölümleri oda:66:
Ama gelişmelerin peşindeyim tatlımmmm:71:

kızlar ben anadolu yakasındayım ama kabul ederseniz ben her yerde varım:4::4::4::4: nede olsa eski avrupalıyım:66::66::66::66:

sevgimmmmmm:3:
kuzucukk çok güzel düşünmüşsün ben bu aralar bi halsizim:2: yoksa buluşma benim işim:68:
Bana forum uyar:10:
Torıum uyar:10:
air portta uyar ama sıkıcı orası yaw:30:
metroport olmasss daha sıkıcı:36:
neyse anketi bi aç sen hele:89:
sen nereye:75: ben damlarım hiç kaygılanma:66::39:
Cumartesi olabilirrrrrr gün olarak
özledim buluşmaları valla
Gözüm sende canım kk ya eskisi gibi takılmıyorum
girip okuduğum 2 yer var diyet bölümleri oda:66:
Ama gelişmelerin peşindeyim tatlımmmm:71:
Deryammm özledim valla ya gerçekten biliyorum ben yemen desem yemene gelirsin toruım ağırlıklı gidiyor genelde orasıda bana park sorunu var ama olmadı yollarız arabayı bi şekilde hiç gidemedim bu vesileyse gitmiş olrurum kulağın bende olsun bak gelmesen adresin neyin var basarım evini valla :27::27::27:
kızlar ben anadolu yakasındayım ama kabul ederseniz ben her yerde varım:4::4::4::4: nede olsa eski avrupalıyım:66::66::66::66:

o ne demek kızzz kabul etmek neymiş başımızın gözümün herbiyerimizin üstünde yerin var gel tabi beklerizz cnikomm:32::32:

Sevgicim davetim için çok teşekkürederim :38tekrar görüşmeyi bende çok isterdim :)
ama metroport hariç diğerleri 2 vesayit
ve bu soğukta benim paşayla gelmem çok zor :(
annemde anannem var ve rahatsız ananem , hal böyle olunca ysuufuda bırakamam
o yüzden ben gelemiycem sanırım canım

Sevgicim davetim için çok teşekkürederim :38tekrar görüşmeyi bende çok isterdim :)
ama metroport hariç diğerleri 2 vesayit
ve bu soğukta benim paşayla gelmem çok zor :(
annemde anannem var ve rahatsız ananem , hal böyle olunca ysuufuda bırakamam
o yüzden ben gelemiycem sanırım canım

sağlık olsun canım hayırlısı bi dahaki sefere inşallah
:31::31:

Kızlar selaaaaam :21:
Seçeneklerde Torium vardı ben onu sectim malum Beylikdüzü'nde oturuyorum ama neresi olursa olsun uyar bana :32:

Back